Nissan LD20 zupcenje

Collapse
X
Collapse
+ More Options
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gorans
    CBC Senator XXL
    • 09.03.2010
    • 1525
    • Beograd

Nissan LD20 zupcenje

Treba mi podatak koliko zuba na zupcastom kaisu ima izmedju crta? Kupio sam nov zupcasti ali nema crte na njemu a na starom su se izlizale pa ne mogu da precrtam.E,sad cete reci da obelezim polozaj remenica od pumpe,radilice i bregaste pa da onda skinem stari i stavim novi kais.Da sam bio pametan to bih i uradio ali posto nisam,jutros mi pukne zupcasti i polomi bregastu na 4 mesta.Sad stavljam drugu glavu ali nemogu nigde da nadjem taj podatak o razmaku izmedju crtica.
    Hvala unapred
  • gorans
    CBC Senator XXL
    • 09.03.2010
    • 1525
    • Beograd

Nema potrebe,nasao sam kais sa oznakama.Moze katanac

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Pa napiši koliko je Zatrebaće nekad nekom
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• gorans
        CBC Senator XXL
        • 09.03.2010
        • 1525
        • Beograd

Od tacke na remenici Bosch pumpe do tacke na remenici bregaste ima 27 zuba (ako brojis i zube na samoj tacki a ako ne onda ima 25) a 0d bregaste do radilice ima 63 zuba (ili 61 izmedju tacaka).
        Medjutim moram ipak da radim glavu.Posto je polomio bregastu kada je pukao zupcasti,nasao sam drugu bregastu,uzupcio ga i upalio ali tako udara da nemozes da ga slusas.Nece preko 80km/h i duva na usisnu granu.Verovatno je iskrivio neki usisni ventil pa sad on ne zatvara i duva kompresiju nazad u usis.
        Tako mi i treba kad mi zupcasti stoji u garazi godinu dana i sve nemam vremena da ga zamenim.Sad cu imati vremena da menjam glavu.
        A i bolje da pukne njegova nego moja

Comment

• TECA
          CBC Senator XXL
          • 14.10.2007
          • 2355
          • Oz

Na jednoj Vaneti se te oznake nisu uklapale...proveri ti to na starinski nacin,kverovanje ventila i klim u GMT,a za pumpu ces vec naci gde najlepse radi

Comment

• gorans
            CBC Senator XXL
            • 09.03.2010
            • 1525
            • Beograd

Ima ja mislim 2 tipa tih kaiseva.Isti su za LD20 i LD23 ali i jedan i drugi imaju dve varijante.
            Bilo kako bilo,skinuo sam glavu i udario je oba ventila na 4-om cilindru.

Comment

• gorans
              CBC Senator XXL
              • 09.03.2010
              • 1525
              • Beograd

Originally posted by Dora View Post
              Pa napiši koliko je Zatrebaće nekad nekom
              Evo posle godinu dana zatrebaloje nekom,meni

Comment

• Delkan
                CBC Senator XXL
                • 14.06.2005
                • 829
                • 60 km From BG,West

Meni je trebalo pre vise godina i ja upisem ovo u adatu kao napomenu.Naravno,posle godinu dana instaliram noviju verziju i zaboravim da sam izbrisao te podatke. Dobro je sto ih ima ovde

Comment

Working...