Pozdrav svima. Molim za pomoc. Danas sam uzeo da promenim zupcasti remen i postavio sam vijke koji su i oznaka u remenicu bregaste i remenicu bos-pumpe i dok sam odvrcao vijak na radilici koji drzi remenicu za alternator u tom trenutku nisam zakocio radilicu tocak sam imao dignut i preskoci mi zub 2 ili 3 ili ne znam koliko. Pa me sad interesuje kako da nadjem oznaku na radilici ili sta da radim. Unapred zahvaljujem na pomoci. Jos jedan pozdrav.
problem sa peugeot 405 1,9D
Collapse
X
-
Ima rupa u bloku gde treba da se blokira radilica, ispod anlasera. Ali ti sada ne smeš okretati radilicu ako ne znaš na koju ti je stranu pobegla !"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
-
-
Evo na slici, gde je alat br. 6.
"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
-
ljudi pomagajte. nasao sam rupu, zaglavio na zamajcu zaglavio na bregastoj zaglavio na bosh-pumpi stavio remen okreco tocak nigde ne zapinje ali nece da upali, verglam i pusi na auspuh u jednom momentu kao da upali ali cekica. dali je moguce da je neko nekad zamajac zakrenuo pa nece. hvala svima na pomoci
Comment
-
Comment