problem sa peugeot 405 1,9D

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gavran
    CBC Član
    • 26.11.2012
    • 14
    • brod

problem sa peugeot 405 1,9D

Pozdrav svima. Molim za pomoc. Danas sam uzeo da promenim zupcasti remen i postavio sam vijke koji su i oznaka u remenicu bregaste i remenicu bos-pumpe i dok sam odvrcao vijak na radilici koji drzi remenicu za alternator u tom trenutku nisam zakocio radilicu tocak sam imao dignut i preskoci mi zub 2 ili 3 ili ne znam koliko. Pa me sad interesuje kako da nadjem oznaku na radilici ili sta da radim. Unapred zahvaljujem na pomoci. Jos jedan pozdrav.
  • comi 1342
    Moderator
    • 28.09.2005
    • 1126
    • NS
    • Giulietta ,PUG 106,

Ima rupa u bloku gde treba da se blokira radilica, ispod anlasera. Ali ti sada ne smeš okretati radilicu ako ne znaš na koju ti je stranu pobegla !
    "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
    "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• gavran
      CBC Član
      • 26.11.2012
      • 14
      • brod

to mi je isto rekao jedan majstor ko mene ali ja to nigde nisam video. jeli treba mozda skidati alnaser. hvala na odgovoru

Comment

• comi 1342
        Moderator
        • 28.09.2005
        • 1126
        • NS
        • Giulietta ,PUG 106,

Evo na slici, gde je alat br. 6.
        "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
        "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

Nisam nikad uspeo da potrefim tu rupu, dok nisam skinuo anlaser.

Comment

• chaboo
            CBC Veteran
            • 17.06.2012
            • 195
            • Beograd V.Mostanica
            • citroen C5 hdi

Armatura sestica i krivis dok ne napravis da mozes da ubacis odozgo kroz rupicu u zamajac.I posle cuvas taj alat

Comment

• gavran
              CBC Član
              • 26.11.2012
              • 14
              • brod

ljudi pomagajte. nasao sam rupu, zaglavio na zamajcu zaglavio na bregastoj zaglavio na bosh-pumpi stavio remen okreco tocak nigde ne zapinje ali nece da upali, verglam i pusi na auspuh u jednom momentu kao da upali ali cekica. dali je moguce da je neko nekad zamajac zakrenuo pa nece. hvala svima na pomoci

Comment

• Goran
                Moderator
                • 06.10.2004
                • 535
                • Vrbas

ako predpostavimo da si radilicu i bregastu "ubo" kako treba onda ti pumpa bezi. Cekicanje je obicno rano paljenje, probaj da pomeris pumpu za zub u levo
                Originally posted by Dora
                Banovao me Goran
                Ako ne mozes da im objasnis, zbuni ih!

Comment

• gavran
                  CBC Član
                  • 26.11.2012
                  • 14
                  • brod

uspio sam upaliti. hvala svima na pomoci

Comment

Working...