Pozdrav svima, o mom problemu sa Toyotom pisao sam u delu foruma namenjenom Japancima, ali posto je u mom vozilu motor od Peugeota dw8 resih da vam ispricam svoje dozivljaje sa dizelom. Toyotu vozim od 2010 godine, nije bilo nikakvih problema ni leti ni zimi sa palenjem, sto bi rekli na cvrgu. E kad su cene derivata dosle na ovaj nuivo pocelo je sipanje iz kanti svega i svacega i svih boja, od najtamnijih kao kafa do zelenog nazovi evro dizela. Zima 2013/2014 prvo su otkazali grejaci koji su zamenjeni i privremeno resili problem, nakon toga famozno kuciste filtera goriva od Pezoa sa pumpicom uvlacilo je fals vazduh i svako palenje mora pumpica da radi. E nakon toga krece curenje derivata na spojevima gumenih creva koja su morala biti zamenjena. Kada sam pomislio da je mukama kraj stize iznenadjenje, dugo verglanje prvog jutarnjeg palenja a vruceg motora da ne pominjem, sreca da je akumulator nov, trzanje u voznji, slaba vuca, snaga i ubrzanje kao Zastava 750. Konacno vrhunac svega, otkazuje Lucas pumpa, model R8448B, za Peugeot euro 3 motore. Pumpu sam jedva nasao, na nasim prostorima poznata kao nepouzdana sa stalnim curenjima i kvarom ventila za odredjivanje palenja. Pumpu sam odneo kod majstora, pregledao i ustanovio da je u savrsenom stanju i istu ugradio na vozilo, oprao rezervoar od svakojakog nazovimo dizela i sipao cist evro dizel. Rezime svega je da sad auto radi kao sat, vuce kao da sam ugradio turbinu, pali i vruc i hladan kao sijalica. Muke koje sam doziveo i troskove koje sam imao menjajuci creva, filtere mesecno 1 kom, kuciste filtera 60 e, pumpa 100 e, nerviranje, progutana nafta itd,. Sve to nije vredno 30 dinara razlike po litru. Stara poslovica kaze:"Ako nedas na mostu, daces na cupriji".
toyota corolla 1.9 d, problem palenja
Collapse
X
Comment