sijalice na kontrolnoj tabli

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • buba833
    CBC Član
    • 19.12.2013
    • 34
    • Vukovar
    • golf 2 JxD

sijalice na kontrolnoj tabli

imam golfa2 44kw 1,6JxD
    izgorila mi lampica iznad sata i kod klapni za toplo hladni to se uvece osim radija uopće ne vidi.

kako se to rastavlja detaljno opisat ili staviti par slika
  • chobo13
    CBC Senator XXL
    • 01.05.2009
    • 1274
    • pozega,srbija
    • AUDI,VW

najbolje i pristupacnije da skines volan.imas 8komada srafova koji drze okvir oko sata.izvadis prekidac od svetala,ti imas sraf,dva iznad sata,jedan desno ispod plastike koja stoji umesto prekidaca pored sata,jedan iznad muzike i tri srafa drze set sa sajlama i polugama za grejanje,a do njih dolazis kad skines polugu iz prekidaca ventilatora i one dve poluge sto pomeras za toplo hladno i za usmerenje vazduha.skines onu plastiku u kojoj se nalazi i sijalica koja osvetljava taj deo za grejanje.ta sijalica nije napravljena da se menja vec se menja cela plastika.ako si vican mozes da nabudzis vec neku sijalicu sa fasungom,ali polako,ona providna plastika iza je mnogo krta posle 100god upotrebe na g2.skines masku oko sata i dolazis do dva srafa sleve i desne strane sata.onda polako obori sat u jednu stranu i zavuci ruku kako bi skinuo sajlu,nije na srafljenje vec na skidanje.zavisi od godine,imas dva ili jedan dzek na satu.takodje imas dve ili tri sijalice za osvetljenje,to zavisi od modela sata.dve glavne stoje iznad sata i polako ih zameni,pazi na stampanu foliju da je ne pocepas.ovde kod mene ima originalnih sijalica u trgovinama da se nadje za taj sat,nadam se da ima i kod tebe.nadam se da sam ti bar malo pomogao.

Comment

• comi 1342
      Moderator
      • 28.09.2005
      • 1126
      • NS
      • Giulietta ,PUG 106,

Pet bambija za Chobo-a !!!
      "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
      "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• Delkan
        CBC Senator XXL
        • 14.06.2005
        • 829
        • 60 km From BG,West

On ih se izgleda bas namenjao kad se ovako detaljno seca!
        Ja vec pozaboravljao.Mislim,zamenio bi ih svakako,ali ovako objasniti...
        Mora da je radio pre par dana!

Comment

• buba833
          CBC Član
          • 19.12.2013
          • 34
          • Vukovar
          • golf 2 JxD

Super to Sam skontao a kad Sam skinio onaj dio gdje se nalazi grijanje kako se to Rastavlja di je tu sijalica.
          Ja to skinuo I nevidim kako da dodem do sijalice.

Comment

Working...
          X