Fiat Punto 1.7 D '99

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ruskihrt
    CBC Početnik
    • 14.09.2015
    • 3
    • Valjevo
    • Fiat Punto 1.7 D

Fiat Punto 1.7 D '99

Prosle godine uradjen veliki servis. Svi filtri, kaisevi i fluidi zamenjeni. Akumulator nov. Jednog popdneva upalim pozavrsavam sve obaveze i svratim u kafanu na kafu. Da krenem kuci sednem, kljuc u brav, grejac odradi, verglam, vergma, verglam nece da sastavi. Sacekam malo pa ponovo. Verglam, verglam ni da pipne. Ostavim ga vratim se kuci peske. Sutradan ujutru odem sa namerom da preslepam auto pa pomislim, mozda nije pun mesec pa ponovo sedne, odradi grejac, zaverglam on upali. Sutradan ponovo isti problem. Upalim odem da zavrsim neke obave, on pali, radi, ide. Ostavim ga pa ponovo odem u kafanu na kafu, popijem kafu on nece da sveze. Ponovo ga ostavim dodjem sutradan on upali?!?!? Odvezem ga kod majstora on kaze da nema pojma i da ne moze da zna dok auto ne bude hteo da upali. Vratim se kuci, zaenim kljuc, uzmem onaj dugi. ( pomislio sam da je brava u pitanju, ali ne bi verglao????) Probam sa tim kljucem on pali.

Ljudi, samo mi nemojte reci da sam baksuz ili da menjam kafanu! Hajde odgovarajte, ali ozbiljno!
  • TheWickerMan
    CBC Senator XXL
    • 11.09.2007
    • 791
    • DE
    • AR Giulietta TCT

Jel' ti sija code na instrument tabli kad neće da upali?

Comment

• ruskihrt
      CBC Početnik
      • 14.09.2015
      • 3
      • Valjevo
      • Fiat Punto 1.7 D

Originally posted by TheWickerMan View Post
      Jel' ti sija code na instrument tabli kad neće da upali?
      Nisam video da postoji ta lampica code, ako se ponovo desi fotografisacu. Doduse, ovaj kljuc sa kojim sam palio je pravljen ( rezan ) ali poslednjih godinu dana palim i vozim sa tim pravljenim (rezanim) kljucem, a originalnim kljucem sam i danas uspesno palio vise puta. Nisam pametan!

Comment

• b_samardzic
        CBC Senator XXL
        • 02.04.2005
        • 1557
        • Smederevo

Ima li klapnu na usisu? Jel krene bas brzo da vergla?

Comment

• ruskihrt
          CBC Početnik
          • 14.09.2015
          • 3
          • Valjevo
          • Fiat Punto 1.7 D

Originally posted by b_samardzic View Post
          Ima li klapnu na usisu? Jel krene bas brzo da vergla?
          Ne, normalno vergla i vergla i ne upali. Ma do sutra mozes verglati nece.

Comment

• zoranbg
            CBC Senator XXL
            • 23.03.2005
            • 4098
            • Rooster's Hill , Beog
            • Grande Punto 1.2

mene tako vazduh u gorivu zazao na Korsi dizel. vidi koji ti je kljuc na dizni ( meni bio 17 ) pa odvrnes malo i zaverglas,krene vazduh i gorivo, pa zavrnes i probas da upalis. tako izbacis vazduh na sve 4 dizne,mada je nekad dovoljno na 1 do 2 da bi upalio. ako nemas stavi nepovratni ventil za gorivo. proveri sva crevca za povrat goriva i ostala ,da neko nije puklo pa uvlaci vazduh.
            mozda je do toga,a mozda nije.
            ako imas onaj elektroventil sto pusta gorivo kad das kontakt,proveri i da on ne zaza.pa ne pusta gorivo ponekad.
            Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

Working...
            X