Citroen C5 2,2 hdi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • miroslavm
    CBC Senator
    • 13.02.2007
    • 208
    • Beograd, Zvezdara

Originally posted by Mrcela View Post
    Vidi , nisi mi od nikakve pomoći sa takvim komentarima, a ja nisam neki šalabajzer. Da li ti vidiš šta piše ovde
    I da , Citroen nije Mig 29 pa treba neki specijalni majstor.
    Izvini, nisam imao nameru da ti stajem na muku ni da te ubedjujem u strategiju koja ti ne odgovara. Forum je samo mesto amaterske
    razmene misljenja, ja rekoh svoje i izlazim. Pozdrav!

Comment

• Mrcela
      CBC Veteran
      • 23.02.2013
      • 191
      • Zemun
      • Citroen C5 HDi 98 kw

Originally posted by miroslavm View Post
      Izvini, nisam imao nameru da ti stajem na muku ni da te ubedjujem u strategiju koja ti ne odgovara. Forum je samo mesto amaterske
      razmene misljenja, ja rekoh svoje i izlazim. Pozdrav!
      Da , ima švašta na forumima, i kod majstora nije bolje. Pozdravi tebi!
      -Жиле-

Comment

• TECA
        CBC Senator XXL
        • 14.10.2007
        • 2355
        • Oz

Ispljuva ti majstore samo tako...nije to lepo s tvoje strane,ne zasluzujes pomoc za problem koji svi majstori ovde na forumu vide iz aviona.

Comment

• Mrcela
          CBC Veteran
          • 23.02.2013
          • 191
          • Zemun
          • Citroen C5 HDi 98 kw

Originally posted by TECA View Post
          Ispljuva ti majstore samo tako...nije to lepo s tvoje strane,ne zasluzujes pomoc za problem koji svi majstori ovde na forumu vide iz aviona.
          Od takvog majstora kao što si ti ne očekujem ništa!
          -Жиле-

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

"Ispljuvao" je "majstore" a ne majstore. Drugo na dve strane nije dobio ni O od odgovora ali je dobio dva saveta da ide kod majstora. Treće za razliku od šabana koji ulete i sa ni pomozbog junaci da se makar predstave, opisao je i donekle dokumentovao problem. Što bi reklo potrudio se.

Niko ne mora da mu odgovori ali nemojte ga ni ********ti, učiti kulturi itd...

Vremena su se promenila, automobili su složeniji i teško je preko foruma "popravljati" auto ali ne znači da se ne može teoretisati oko problema pa možda se popravi a možda ne.

Ne branim ga ali neki dan je Zverko izduvao čoveka na sličan način.
            Oćeš da pomogneš ok, nećeš ok ali manite se prevaspitavanja.
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Dora
              Nadzornik!!!
              • 24.10.2004
              • 17451
              • Novi Sad
              • FIAT

Eto dok sam pisao čovek odgovorio na provokaciju što je normalno ali nije poželjno. To pričam, majstori bre, ili odgovarajte ili batalite. I ovako je sve mrtvo pa bar ne moramo da se svadjamo.

Ne bih da zaključam temu jer možda i pomogne ali bez rasprave nadalje.
              Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• zoranbg
                CBC Senator XXL
                • 23.03.2005
                • 4098
                • Rooster's Hill , Beog
                • Grande Punto 1.2

ja vidoh u autodati,da treba se busi neka rupa na kucistu filtera za vazduh,jer nesto ometa MAF da radi normalno. u sustini,trebao bi da proba neki drugi EGR ventil,jer sve greske upucuju na njega.
                Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Mrcela
                  CBC Veteran
                  • 23.02.2013
                  • 191
                  • Zemun
                  • Citroen C5 HDi 98 kw

Originally posted by zoranbg View Post
                  ja vidoh u autodati,da treba se busi neka rupa na kucistu filtera za vazduh,jer nesto ometa MAF da radi normalno. u sustini,trebao bi da proba neki drugi EGR ventil,jer sve greske upucuju na njega.
                  Druže do sam i očekivo da će neko predložiti. EGR ventil prošle godine očišćen stavljen novi el. ventil koji upravlja sa njim. Al nema veze ja sam ventil blokirao jer je vakumski, el. ventil ispitao ispravan, auto kako što sam rekao radi normalno samo što pali grešku. Za MAF si sigurno čitao da ga hoće vlaga oštetiti je r je pod blatobranom cev za vazduh, ja to preventivno očistim kontakt sprejom, a i sada se stavlja filter na kom ima spužva ispod baš radi toga.
                  Da je maf crko auto ne bi normalno radio i povlačio. Zato sam ovde i pitao. Nisam baš toliko lajk i tuduk.
                  Zahvaljujem se još jednom!
                  -Жиле-

Comment

• Mrcela
                    CBC Veteran
                    • 23.02.2013
                    • 191
                    • Zemun
                    • Citroen C5 HDi 98 kw

Originally posted by Dora View Post
                    Eto dok sam pisao čovek odgovorio na provokaciju što je normalno ali nije poželjno. To pričam, majstori bre, ili odgovarajte ili batalite. I ovako je sve mrtvo pa bar ne moramo da se svadjamo.

Ne bih da zaključam temu jer možda i pomogne ali bez rasprave nadalje.
                    Druže havala ti na trezvenom i normalno razmišljanju, znam ja šta su neljudi i ja sam na jednom forumu moderator i to baš Francuskih auta tako da mi nije ništa strano.
                    Zahvaljujem se još jednom i slobodno zaključaj temu. Pozdrav!
                    -Жиле-

Comment

• Chubbs
                      Everybody lies
                      • 29.01.2006
                      • 5807
                      • Novi Sad
                      • Audi A6 1.8T

pitanje za carobnjaka iz oza, postoji li neko uputstvo kako se zasluzuje odgovor? Ako ima da ga okacimo da se ne bi vase majstorsko preosvestenstvo nerviralo bezveze dok se vozi avionom.
                      You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                      Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                      Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Mrcela
                        CBC Veteran
                        • 23.02.2013
                        • 191
                        • Zemun
                        • Citroen C5 HDi 98 kw

Originally posted by Dora View Post
                        "Ispljuvao" je "majstore" a ne majstore. Drugo na dve strane nije dobio ni O od odgovora ali je dobio dva saveta da ide kod majstora. Treće za razliku od šabana koji ulete i sa ni pomozbog junaci da se makar predstave, opisao je i donekle dokumentovao problem. Što bi reklo potrudio se.

Niko ne mora da mu odgovori ali nemojte ga ni ********ti, učiti kulturi itd...

Vremena su se promenila, automobili su složeniji i teško je preko foruma "popravljati" auto ali ne znači da se ne može teoretisati oko problema pa možda se popravi a možda ne.

Ne branim ga ali neki dan je Zverko izduvao čoveka na sličan način.
                        Oćeš da pomogneš ok, nećeš ok ali manite se prevaspitavanja.

Dora, druže možeš zaključati temu, rešio sam problem, i to sam, bez ovakvih savetnika. Pozdrav!!!
                        -Жиле-

Comment

Working...
                        X