Problem na laru BMW E34 524 TD

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Bojan Bogdanov
    CBC Početnik
    • 04.10.2016
    • 4
    • Zrenjanin
    • BMW E34 524 TD

Problem na laru BMW E34 524 TD

Od jutros imam problem na leru sa autom. Malo je teze upalio i radi neravnomerno i lose na leru. U voznji sve normalno, samo u leru je problem i kada je hladan i kada je vruc je potpuno isto. Da li neko zna sta bi moglo biti?
    Hvala
  • kalimero1
    CBC Senator XXL
    • 01.11.2010
    • 318
    • zagreb
    • c5

provjeri jel ti rade svi cilindri na leru.

Comment

• Bojan Bogdanov
      CBC Početnik
      • 04.10.2016
      • 4
      • Zrenjanin
      • BMW E34 524 TD

Jel da prikacim na dijagostiku ili postoji neki nacin na koji bi mogao sam da vidim?

Comment

• kalimero1
        CBC Senator XXL
        • 01.11.2010
        • 318
        • zagreb
        • c5

pusti ga da radi na leru i otpuštaj lajtunge na dizama ako na kojoj ne promijeni zvuk taj cilindar ne radi.

Comment

• Bojan Bogdanov
          CBC Početnik
          • 04.10.2016
          • 4
          • Zrenjanin
          • BMW E34 524 TD

Ne znam sta se dogodilo, ali od jutros auto radi savrseno. Upalio odlicno, radi mirno, bez trzanja. Juce sam gledao oko motora, nisam hteo da cackam dizne ali sam primetio da su mi selne od nekog creva koje od turbine ide prema motoru labave pa sam ih stegao, nisam odmah primetio neku razliku u radu tako da ne znam da li je to mozda uzrok neravnomernog rada ili ne. Takodje mi je u rezervoaru bilo negde oko 15-20 litara goriva, juce sam napunio pola rezervoara tako da je moguce da mi je rezervoar prljav pa da je povukao neki talog pa da je to bio uzrok loseg rada. Uglavnom, auto radi dobro sada ali cu ici na dijagnostiku da vidim da li ima nekih gresaka, mozda pokaze nesto sto ce ukazati na uzrok loseg rada.

Comment

Working...
          X