VM motori

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

VM motori

Konktetno me zanima 2,5 td iz grand cirokija. Pukla je(cetvrta) glava pa me zanima odgovara od nekog drugog auta, u koji se ugradjivao taj motor.

Ima tamo svasta navedeno, alfe, fordovi, rendz roveri i cuda.
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
  • kalimero1
    CBC Senator XXL
    • 01.11.2010
    • 318
    • zagreb
    • c5

pašu ti sve glave iz tih starijih generacija ,jedino kad ih brusiš moraju biti sve na istoj mjeri
    da ti nebi curilo ulje na ventildeklu,mislim da tvoj auto več ima lanac a ne zupčanike pa si ga promijeni
    makar kad pukne nema velike štete samo popiga štangice podizača a to možeš i sam poravnati jedini
    problem je da razdere limeno kučište to je malo teže nabaviti.

Comment

• Chubbs
      Everybody lies
      • 29.01.2006
      • 5807
      • Novi Sad
      • Audi A6 1.8T

zahvaljujem.

u medjuvremenu sam saznao da postoji "stariji" i "noviji" tip, sa jednim odnosno dva srafa. Zanimljiive su cene, od dzipa su najskuplje a od forda najjeftinije
      Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.

Comment

• WEST 014
        CBC Senator XXL
        • 17.08.2010
        • 862
        • Valjevo
        • Audi A4

Ako hoces broj na PP od ovih momaka sto rasturaju Jeep, imaju sve zivo.. Znam da mi je ovaj pricao da je taj 2.5 djubre

Comment

• Chubbs
          Everybody lies
          • 29.01.2006
          • 5807
          • Novi Sad
          • Audi A6 1.8T

posalji, ne moze da skodi.

a sto se tice motora, ima i losijh a ima i boljih. Kod ovog ceo sistem hladnjenja motora mora da bude u savrsenom stanju u suprotnom glave pucaju kao ledenice.

Nabavio sam glavu od krajsler vojadzera pa cemo videti sta i kako dalje. Ako prodje sve po planu, otvoricu novu temu u automobili clanova.

Comment

• Chubbs
            Everybody lies
            • 29.01.2006
            • 5807
            • Novi Sad
            • Audi A6 1.8T

Stigla glava, odnesene sve 4, uradjene, nov dihtung, sklopljeno, hladnjak hladan, vraća vodu na posudu. Kad se odvrne čep na hladnjaku, duva i prska pola metra na sve strane.

Voda siapana na posudu dok nije izašla na cepu sa hladnjak, ne bi trebalo da je ostao negde vazdušni čep. Drugo što mi pada na pamet je da glave nisu dobro obrađene.

Ima li neko još neku ideju ili predlog?

Comment

• kalimero1
              CBC Senator XXL
              • 01.11.2010
              • 318
              • zagreb
              • c5

jel ste pogledali pumpu vode da se nije raspala pa se remenica vrti a turbina stoji.

Comment

• Chubbs
                Everybody lies
                • 29.01.2006
                • 5807
                • Novi Sad
                • Audi A6 1.8T

Proveriću

Comment

• kalimero1
                  CBC Senator XXL
                  • 01.11.2010
                  • 318
                  • zagreb
                  • c5

nisi napisao jel baca vodu odmahna verglanje ili kad se zagrije.provjeri hladnjak da nije zaštopan
                  otkopčaj crijeva od motora i napuni ga vručom vodom ako je ok mora biti čitav jednako ugrijan
                  još pogledaj da su sva crijeva prohodna da nije slučajno kome ostala krpa u kojem,inače svašta sam znao nači
                  zbog komada krpe sam rastavio pol motora.

Comment

• Chubbs
                    Everybody lies
                    • 29.01.2006
                    • 5807
                    • Novi Sad
                    • Audi A6 1.8T

da javim sta se radilo.

Provereno sve i na kraju opet skinute glave, odnesene na proveru, obradu, sklopljeno i opet ne valja. S vremena na vreme brboce u posudu... Da li je kriv blok ili pukla hilzna ili gremlini, ne znam. Ponestalo je ideja osim da se uzme drugi motor.

Comment

Working...
                    X