1.7 td nema snage, dimi iz auspuha

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • stef3ds
    CBC Početnik
    • 29.11.2017
    • 8
    • Beograd
    • Astra 1.6 16v

Ako neko zna foru sa merenjem preliva na mehanickim diznama molio bih da mi objasni. Opisao sam u prethodnom postu kako sam ja to probo da izemrim i da nije uspelo.

Ragazoni vidim da ste ti i tvoja tastatura najjaci u gradu

Comment

• ragazzoni
      CBC Senator XXL
      • 24.02.2009
      • 774
      • Obrenovac i okolina
      • Opel Omega 2.0i-16v

Originally posted by stef3ds View Post
      Ako neko zna foru sa merenjem preliva na mehanickim diznama molio bih da mi objasni. Opisao sam u prethodnom postu kako sam ja to probo da izemrim i da nije uspelo.

Ragazoni vidim da ste ti i tvoja tastatura najjaci u gradu
      Čemu ljutnja? Nema merenja preliva na mehaničkim diznama, bar ne na ovakav način i u ove svrhe.
      ''Ovladajte TEHNIKOM, da ne bi ona ovladala VAMA!!''
      Poslednja reč tehnike uvek je UPOMOĆ!!!

Comment

• stef3ds
        CBC Početnik
        • 29.11.2017
        • 8
        • Beograd
        • Astra 1.6 16v

Još jedno da se zahvalim svima na komentarima!!!

Ragazoni ni ja neznam čemu podsmevanje. Nikoga nisam na forumu prozivao polemišem o dizelima i benzincima jer su to i fudbal glavne teme pa volim i ja da pričam o tome, i nisam ovu temu otvorio zbog toga ali neko počeo o tome a ja jedva dočekao

Ja ''znam'' da se kod mehaničkih dizni šteluje pritisak otvaranja dizne i gleda se kako raspršuje gorivo i to mi je rekao bošista da mu donese dizne da to proveri i odneću. Hteo sam da uradim taj test preliva, interesovalo me i nije mi teško,ali ako ne može na tim diznama onda nemože.

Kupiću i onu spravu što je mislim Kalimero predložio (sad nevidim postove pa se izvinjavam ako je neko drugi) koja pravi pritisak i vakum. Pristupačna je a korisna stvar.

Ragazoni citarao si sa podsmehom deo gde pominjem elektronske dizne i čistač kočnica, pa možda me nisi razumeo. Čistač sam kupio jer su mi u kit komercu rekli da može on umesto start spreja a i ostaće mi za druge stvari kada radim oko kola. i nema veze sa diznama nego sam njime prskao izmedju usisne grane i glave i napisao sam da kada prskam da motor naglo ubrzava i da se čuje neprijatan zvuk kao kada se sudare bilijarske kugle ili kao pneumatski čekić za razbijanje betona.
        Pa sam u vezi s tim hteo da pitam i tebe jer pratim tvoj rad na forumu i znaš više od mene i druge članove koji se razumeju a ima ih, šta je proizvodilo taj zvuk. Ja mislim da su to ekplozije spreja u cilindru ali se plašim da su možda i direkni udarci metala o metal. Vozio sam kratko posle toga i nema čudnih zvukova pa se nadam da su bile samo eksplozije. Ako je ovo drugo onda sam ga popravio

Comment

Working...
        X