pozz, imam fiata stila koji nema snage ,dakle auto nema nikakve snage,kazaljka od obrtaja ide kao puz,kada zacepim egr ventil onda auto ide duplo bolje ali kad ga odblokiram ,auto jedva da ide po ravnome
fiat stilo nema vuce
Collapse
X
-
đe s' Ba, dobro nam doš'o ? A da na rečeš koji motor ima tvoj auto, i kol'ko je preš'o ?"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
-
-
kad ga blokiram, auto ide al opet nema ni pola snage od onoga sto bi trebao, mislim moze se on voziti, s tim da nece preko 3 hiljade obrtaja i sporo ubrzava, a kad ga odblokiram onda nece nikako,jedva da ide po ravnom,majstor kaze da se ne otvara ventil turbine,pa sam odvukao jutros auto,pa cekam ,nadam se da nije kvar nesto ozb ....
Comment
-
-
Radio sam to,ali kao sto sam rekao auto dobije na snazi ali ni blizu koliko bi trebao,znaci problem je negdje drugo , posto ne otvara ventil turbine ,moze da bude nesto u vezi sa turbinom ,auto je kod mehanicara ,pa cekam da mi javi sta je i kako je ....
Comment
-
-
Moze da bude MAP ,ali nije mi prikazalo na dijagnostici,inace radio sam orginalnu dijangostiku, kad zablokiram egr odma mi javlja gresku i auto nece preko 3 hiljade ,ne znam da li moze da bude Protokomjer zraka posto mi je pokvaren ,to mi je i majstor rekao
Comment
-
Comment