Događa se da posle ljudi traže komisiju koja će da utvrdi da nas je ustvari potrovao NATO.
A što imamo milion vozila bez katalizatora i DPF-a, to ne škodi, izduvni gasovi su ustvari vrlo zdravi, produžavaju život stanovnicima Srbije.
"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
kad skineš EGR, onda ćeš doprineti da crvena kriva na grafikonu bude još većih vrednosti iznad normale, a kad skineš katalizator ili DPF onda ćeš učestvovati u povećanju crne krive na još veću vrednost. Ovo su doduše, podaci za Novi Sad danas, kada ima malo vetra, malo ili srednje iznad dozvoljenog, ali budu i 3x iznad ovih današnjih. PM 10 i NO2 je baš zagađenje od vozila sa motorima sa unutrašnjim sagorevanjem. Ako nemaš decu, imaćeš ih, a neko ih ima i sada, razmišljaj malo o drugima i budućnosti...
"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Postujem sve to i podrzavam sto se tice zagadjenja. Ali niko mi nije rekao sto se tice performansi automobila i ostalog sta se desava, poboljsava ili pogorsava.
A ovaj lik sto pise da ako je neko iz Podgorice da skida slobodno mislim da je gori od onoga ko to sve poskida sa kola...
Lik se šalio
Što se tiče tih stvari, sve je to u funkciji ekologije što znači da smanjuje snagu motora. Trebalo bi da bude bolje izduvavanje pa time i performanse. Kod nekih vozila je teško izvarati komp da nema tih začkoljica pa bude dara skuplja nego mara, u prevodu veći problem nego korist.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
pa to se sad registruje redovno i proda u oglasima sa obaveznim poljem: dugo registrovan.
Comment