Imam problem sa roverom 75 2.0 cdt 85 kw 2003 godiste, bmw motor je u pitanju. Pre par dana auto izgubio gas (snagu) u voznji,i u tom trenutku pocne da izbacuje beli dim na auspuhu, ugasim auto i upalim nekad prestane da izbacuje dim i pocne normalno da radi a nekad mora jos par puta to da odradim, mislio sam da je problem u zacepljenom egr ventilu pa sam ga skidao i cistio...Juce je isto poceo tako da se ponasa, sve super vozio ga par km i odjednom izgubio snagu opet,dodjem kuci jedva se dovukao odmah proverio vodu i ulje sve je ok bilo, na sta sam posumnjao na protokomer...Iskljucim protokomer i od juce super isao do danas medjutim danas opet isti problem na leru super radi cim ubacim u brzinu nece da vuce gasi se odmah,kada naglo stisnem gas cuje se kao da zakacinje nesto i lupka i nenormalna kolicina belog dima na auspuhu se pojavljuje i smrdi kao spaljeno ulje....Da li je to znak da je turbina nacisto otisla ili moze biti drugi neki problem???
Rover 75 - Beli dim i nema snagu
Collapse
X
-
-
Pazi da ne uletiš u iberturu... Moja preporuka je ne voziti i proveriti sve u nizu od turba, creva, interkulera do u****... Za pocetak...
Sent from my Redmi Note 3 using TapatalkEX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)
SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
-
Comment