Dobar majstor za Tdi?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • iwcham1979
    CBC Senator XXL
    • 17.07.2007
    • 741
    • Nis
    • Seat Altea 2.0Tdi

Dobar majstor za Tdi?

Pozdrav dugari. Imam problem s Cuprom. Ne pali lepo, narocito kad je vruca. Malo pre sam vozio sat vremena, ugasio na 5min i da upalim, vergla i poce da lupa nesto onako odvratno, ko da je motor otisao u k. Probam ponovo , verglao 20sec i onda upali na 2 cilindra i probudi se. Nazad sam dovezao auto nez problema u voznji. Normalno ide, nema limp nikakav i sl... Paljenje je u +5, kaze VCDS, a nema ni jedne jedine greske zapamcene.... Akumulator je dobar, cujem pumpu goriva... Tesko preko interneta ide popravka pa me zanima da li znate nekog dobrog majstora, u okolini Nisa. Znaci da zna covek da prikaci na dijag, testira voltaze, sensore, vrednosti koje prima Ecu i sl....

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  • kalimero1
    CBC Senator XXL
    • 01.11.2010
    • 318
    • zagreb
    • c5

nađi nekog sa bilo kakvom dijagnostikom da ti izmjeri broj okretaja
    motora na verglanju kad je motor zagrijan.ako ima ispod 250 okretaja
    repariraj anlaser jer ispod tih okretaja ne otvara dize

Comment

• iwcham1979
      CBC Senator XXL
      • 17.07.2007
      • 741
      • Nis
      • Seat Altea 2.0Tdi

Dobar majstor za Tdi?

Hvala druze na odgovoru. Oterao sam auto kod jednog majstora u Nisu. Na diag nema gresaka, analnaser kaze vrti kao suntav, nije to. Znaci hladan i kad odstoji 15 min upali, ovako, trese se motor kao lud... Kaze mi majstor da ima problem sa dovodom goriva... Ima jedan sumnjiv senzor bregaste, sav zaliven nekim silikonom, i mozda se desi i da nije za njega... Triper kombinacija jer je po dijagnostici auto tip top [emoji28] Znaci moze da bude i neki senzor, i tandem pumpa, i dizna neka mozda, Ecu [emoji33]

Kad upali, auto radi jako lepo, resko, milina.. [emoji28]Hoce malo da se pritrese na leru, gumice dizni, mozda i zbog toga lose pali....

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
      Last edited by iwcham1979; 09.06.2021, 08:52.

Comment

Working...
      X