Voda u turbini

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Wiz
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 3104
    • Nish

Voda u turbini

Ev o slika dok sam prao motorni prostor nisam primetio da mi je crevo sa turbine skinuto(juce ga cistio) malo vode je uslo u turbinu dok sam prskao po motoru,koliko treba da cekam da se to osusi ili odmah da vozim,da napomenm da turbina i motor naravno nisu bili vruci,samo sam isterao auto iz garaze

Shot with Canon PowerShot A510 at 2007-08-14

• Saabo
    Moderator
    • 29.09.2004
    • 1724
    • Vrbas
    • SAAB 9000 2.3T STANDARD :D

Malo water injectiona nece da skodi
    SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran ... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...

Comment

• Uros Piperski
      CBC Senator XXL
      • 31.01.2005
      • 2978
      • Beograd

Izduvaj kompresorom i/ili sacekaj da se dobro osusi...
      Voda moze da s**** lopatice turbine.

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• prolupator
        CBC Senator XXL
        • 02.09.2005
        • 3968
        • Zemun

Ta turbina je mrcina, ne bi trebalo da se ostetila, ukoliko nisi mnogo podizao obrtaje. Svakako sacekaj da se dooooobro osusi.
        OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Wiz
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 3104
          • Nish

Ma sve je ok izgleda da uslo vrlo malo vode a i nije bila zagrejana,kazem samo sam auto izbacio iz garaze pa je okupao,sacekao da se osusi jedno sat,sve je ok

Comment

• SAAB PoWeR
            CBC Senator XXL
            • 26.04.2005
            • 1394
            • tu iza coska(Milwaukee USA)

pa skini crevo koje ide u usisni menifold , upali motor i turbo ce izduvati svu vodu
            _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• Uros Piperski
              CBC Senator XXL
              • 31.01.2005
              • 2978
              • Beograd

Kod lose napravljenih water injection sistema veca kapljica vode moze da polomi lopatice turbine. Razmislite pre nego savetujete nekome da zavrti turbinu punu vode ili sami uradite tako nesto.

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• Čiča
                CBC Senator XXL
                • 14.12.2005
                • 1621
                • Beograd, Vidikovac

ovo bi pre svega trbalo da je edukacioni forum, pa stoga ako se u nesto ne razumem, onda ne pricam "probaj, valjda ne moze nis' da ti fali", a takojde i drugima savetujme da makar malo pre nego postuju savete se uvate goglovanja.
                Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???

Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
                "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic

Comment

• Wiz
                  CBC Senator XXL
                  • 30.09.2004
                  • 3104
                  • Nish

Da apsolviramo,malo vode kao kod mene nij eopasno po turbinu,naravno da je bilo vise vode skinuo bih turbinu lepo to isusio produvao kompresorom ostavio na suncu sta vec,kad se setim vec sam primenjivao taj "water injection " po boostovim savetima ali tu je bilo reci o ciscenju usisne grane,@SAAB PoWeR sledeci put guram direktno crevo u turbinu i ukljucejume motor za navodnjavenje,mozda ce da ima efekta =]

Comment

Working...
                  X