Citao sam po forumu da je max brzina za 1,5dci (82ks) 170km/h. Skoro sam uzeo megana 09/2003 i cepao sam ga 185-190km/h na autoputu ns-bg, zao mi je sto nisam slikao, da ne bude da lazem, i mozda jos 1000 obrtaja do blokade, ali nisam smeo vise, nisam zamenio zupcasti kais a auto je kupljen polovan, merac za ulje mi je slomljen tako da nisam ni znao koliko ulja imam u motoru, pa nisam hteo da guram do maksimuma. Po ovome, vozio sam u 5oj brzini na 4000 obrtaja 185km/h. Da li je moguce da moze da cepa 200 na 5000 obrtaja gde mu je blokada? Inace, moj megan je bio van, kupljen u francuskoj na aukciji, ima manuelnu klimu, abs, muziku, kontrole na volanu, daljinsko centralno zakljucavanje, bord komp i sl. Meni normalne potrosnje trosi, po bordu, na otvorenom 3,8-4l, po gradu 6,3 - 6,6l. Meni je to sasvim ok. Servis sam platio 18.200 delovi i 4000 ruke. Servis je obuhvatio set spanera, zupcasti kais, kanalni kais, filter klime, vazduha, nafte i ulja, 5 l elf ulja, neka podloska spanera ili nesto slicno. Recite mi jel i vama kocnica na meganu izuzetno jaka? meni je trebalo 10 dana da se naviknem da ne zakivam. diskovi su na sva 4, mislim da dobos i ne postoji, zar ne? platio sam ga 6.800 na ime, jel to ok cena? znam da je prag bio nasukan i da je radjen, drugo nista, vodio sam majstora, sve sto je osteceno tako je i ostalo. Sveukupno, jako sam zadovoljan autom. Mane: meni nekada vise treska na leru, nekada ne treska uopste, ne znam da li zavisi od temp. motora, mada po pokazivacu je na radnoj temp. i kada treska, stvarno ne znam sta moze biti uzrok. Ako neko ima neku ideju sta bi moglo biti neka me prosvetli

Comment