remont turbine za motor 1,9 td golf 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dandy
    CBC Senator XXL
    • 09.12.2005
    • 513
    • Bijeljina-Beograd Medakovic

remont turbine za motor 1,9 td golf 3

nasao sam motor za mog golfica, 1.9 td, motor je odlican ali se turbina cuje, vristi kad se dodaje gas, mada duva dobro jer sam skidao crijevo od turbine do u**** i kad se dodaje gas ona duva dobro...e sad nisam mjerio pritisak,,,,
    i na hladno i na vruce nema ni daska dima ili cadji na izduvu,kako na leru tako i na max broju obrtaja, motor radi odlicno, ali malo tromo ubrzava
    presao 170 000, servisna knjizica uredna,redovno servisiran, austrijanac, jes malo korodirao po metalnim dijelovima, ali se da lako srediti

da uzimam polovnu turbinu to je opet oko 200e, a dobijam macku u dzaku,
    e sad ja znam za ove iz uzica sto rade turbine, ali sam cuo dosta zamjerki na njihov rad pa me interesuje ko to jos dobro radi i koje su orjentirne cijene za remont turbine i sta ona sve obuhvata, posto nisam se sa tim baktao do sada, a ne znam koje su cijene remonta kod drugih, da vidim dal se isplati uzimati motor
  • TAZZ
    Banovan
    • 30.05.2005
    • 1409
    • NBGD,SERBIA

Bilo rechi samo tako o tome...

Imash na par mesta ... a to da Uzice ne radi ok...

Pa svakoga kude...

Iskreno imash Uzice i kod njih je oko 250 evra servisiranje turba, i imash garanciju od 12 meseci!
    Mnogi isto rade, ali kobajagi ti daju garanciju!
    Ja bih slao u Uzice, i sigurno ocu, jer mi je na SAAB-u TuRbo ZVEKETE!
    Barem mogu da ih akam za garanciju!

Comment

• dandy
      CBC Senator XXL
      • 09.12.2005
      • 513
      • Bijeljina-Beograd Medakovic

ma imaju oni i u bgd predstavnistvo i rade isto to,,,,samo nekoliko drugara je nagrabusilo sa time, , neki slali za uzice a neki radili ovdje, kazu isto je, servis i jedno i drugo, ali bilo je dosta problema, kod kombija prsla poslije mjesec dana, kod golfa pocela da zvizdi poslije 6 mjeseci, i jos par slucajeva ima,,,
      jes ono garancija, ali skini stavi turbinu, cijeli dan posla
      e sad daleko od toga da kazem da oni fusere, ali jednostavno imaju monopol i brend i onda vise ne posvecuju toliko paznje detaljima kao nekad, a kontam ovi sto se dokazuju, moraju da osvoje trziste, pa rade kako treba....
      zato sam i postavio pitanje, da vidim misljenja drugih dal predati njia na rad ili ima neki servis koji je jeftiniji, kvalitetniji ....ili vec nesto... jer ima raznih tema o ovome alli slabo sam uspio naci odgovore

i svi koje sam kontaktirao daju pisanu garanciju od godinu dana

Comment

• TAZZ
        Banovan
        • 30.05.2005
        • 1409
        • NBGD,SERBIA

Sloba MICRON ne daje recimo
        Kod njega mi prozvizdala posle 1 dana i slovima JEDNOG dana, kaze nije do njega...

Pisana garancija... OK ako ode OK, donesem ja turbo , ali cu da im naplatim i skidanje i stavljanje turba
        ...

Zakon o Zashtiti potroshacha... :")

Zajebana stvar ako znash da koristish, isto kako i TuRbo...

Comment

• Q8oils
          CBC Veteran
          • 21.03.2006
          • 131
          • Vojvodina

imas kod mene u Temerinu dobar servis
          evo ti broj- 063-7705-536 Sanjika
          Potpis nije po pravilima foruma.

Comment

Working...
          X