RENAULT Megane 1.9 dCi Coupe - preporuke za servis !!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Čiča
    CBC Senator XXL
    • 14.12.2005
    • 1621
    • Beograd, Vidikovac

RENAULT Megane 1.9 dCi Coupe - preporuke za servis !!!

Pozdrav Francuzi,

molba ili pitanje, kolega me pita za savet, servis u BGD za Renaulta, covek vozi megane coupe 19dci 2002 godiste. U pitanju je veliki servis kaisevi i ostalo, a od skora je valsnik, pa me je zamolio za uslugu, a ja pitam Vas.
    Neka vasa preporuka?
    Unapred hvala
    Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???

Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
    "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
  • click
    CBC Veteran
    • 13.09.2007
    • 128
    • Beograd

SIO Krstic, MM Lug, ovlasceni servis, maksimalno korektan. Moje iskustvo je veliki servis oko 400-450 evra, delovi i ruke. Vlasnik je Dragance - Gagi, njegov otac je medju prvima bio obrazovani serviser za Renoe u Srbiji ( preko IMV-a), mozda ga znaju stariji vlasnici Renaulta, ima nadimak Zuca. Neka ga ne zavara relativno skroman izgled servisa, ljudi znaju posao i ne vacare. Nadam se da sam ti pomogao.
    Od "neovlascenih" cujem da hvale Mijatovica. Riznic na Karaburmi me nesto nije odusevio. Kazu da je od ovlascenih dobar Sava, mada mi se cini skupljim od Krstica. Proveri na vise mesta, generalni savet.

Comment

• stancsi
      CBC Član
      • 07.12.2006
      • 17
      • Kovacica

Ja odlazim u Reno Sava i zadovoljan sam
      Zakažite servis Zakažite test vožnju Pozovite nas RENO SAVA RENAULT O nama Dobrodošli u Reno Sava D.O.O. – vašeg pouzdanog partnera za Renault i Dacia vozila u Srbiji. Naša priča počinje 1974. godine, kada je samostalna zanatska radnja Stefana Save započela svoje putovanje u svetu servisiranja i popravki Renault vozila. Nakon gotovo dve decenije predanog […]

Comment

• mugos
        CBC Senator XXL
        • 18.09.2007
        • 555
        • BG/sada Novi Beograd

SIO Krstic, MM Lug, ovlasceni servis, maksimalno korektan. Moje iskustvo je veliki servis oko 400-450 evra, delovi i ruke.

Od "neovlascenih" cujem da hvale Mijatovica

Imaš li kojim slučajem telefone?
        Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.

Comment

• click
          CBC Veteran
          • 13.09.2007
          • 128
          • Beograd

Imam za SIO Krstic: 011 2895 746
          Za Mijatovica i Rajkovica nemam telefone, nisu ovlasteni, pa ih nisam uzeo u razmatranje kada je moj auto u pitanju, mozda ti neko drugi moze pomoci

Comment

• sErGiO
            Moderator
            • 30.01.2007
            • 2769
            • Neko selo pored Beogr
            • Alfa Romeo 156SW

Slazem se za Krsticja, dobar majstor i nije mnogo skup.

Comment

• MeganeSport
              CBC Član
              • 31.10.2006
              • 79
              • Beograd

Renault "Joca" iza okretnice trolejbusa na Dusanovcu.Ne znam da li je ovlascen ali strucnijeg majstora sa korektnijim cenama u Bg(a bogami i sire-sto se tice strucnosti) i korektnog odnosa prema musteriji nisam jos sreo.Sta reci zadnji put kad sam bio stavio ga na komp,nesto je brljavio sa obrtajima-gasio se(a btw to vreme sam bio preko i niko od nabedjenih evropskih majstora nije imao pojma sta mu je),i kad sam dosao po auto sve mi natenane objasnio u cemu je problem(napukla izduvna grana) i nije hteo da mi uzme ni dinar!!!Jednostavno bilo mi neprijatno ali nece covek da uzme- kaze nisam nista radio!Kod Krstica sam bio,korektan servis ali meni malo dalje i ipak mi se cini da je Joca jeftiniji.Tel:011 456372(ili 011 2456372 - ako su mu menjali broj)
              Onaj ko poznaje neprijatelja svoga i poznaje samoga sebe, neće biti ugrožen ni u stotinu bitaka.

Comment

• mugos
                CBC Senator XXL
                • 18.09.2007
                • 555
                • BG/sada Novi Beograd

Hvala, Hvala, Hvala, Hvala, Hvala, Hvala,
                Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.

Comment

• oilmoil
                  CBC Početnik
                  • 24.09.2007
                  • 2
                  • BG

NIKAKO AC Markovic na Petlovom brdu (BG)!
                  Obzirom da Thaliu imam manje od godinu dana, nisam imao servisera, pa sam, kada se ukazala potreba, otisao "kod ovlascenog" - kao, oni su najpouzdaniji. Odabrao sam najblizeg u gradu - prosta logika gde ne pitam za pare, samo zelim pouzdanu uslugu.
                  Medjutim...
                  2 od 4 stavke na radnom nalogu nisu uradjenje uz usmenu potvrdu da jesu (pismena potvrda ne postoji prilikom zavrsetka i naplate radova, samo fiskalni isecak kao na kiosku).Nakon reklamacije, dobio sam odgovore:
                  "To je radilo dok je auto bio kod nas u servisu".
                  Ako se upustite u vecu diskusiju, momak koji je zaduzan za rad sa klijentima ce vas "ubediti" da ne znate sta ste radili i pricali kad ste dovezli auto u servis, tj. odvezli... "Gospodine, vi se ne secate..."
                  Zakljucak: neprofesionalnost, ponizavanje.
                  Za nekoliko stotina evra, ipak malo previse, pogotovo sto nije jedini serviser u gradu

Comment

• oilmoil
                    CBC Početnik
                    • 24.09.2007
                    • 2
                    • BG

Originally posted by click
                    SIO Krstic, MM Lug, ovlasceni servis, maksimalno korektan. Moje iskustvo je veliki servis oko 400-450 evra, delovi i ruke. Vlasnik je Dragance - Gagi, njegov otac je medju prvima bio obrazovani serviser za Renoe u Srbiji ( preko IMV-a), mozda ga znaju stariji vlasnici Renaulta, ima nadimak Zuca. Neka ga ne zavara relativno skroman izgled servisa, ljudi znaju posao i ne vacare. Nadam se da sam ti pomogao.
                    Od "neovlascenih" cujem da hvale Mijatovica. Riznic na Karaburmi me nesto nije odusevio. Kazu da je od ovlascenih dobar Sava, mada mi se cini skupljim od Krstica. Proveri na vise mesta, generalni savet.
                    "Veni, vidi, vici" - SIO Krstic

thanx click

Comment

• dusanns
                      CBC Veteran
                      • 03.06.2007
                      • 199
                      • Novi Sad

Koliko vas je izasao veliki servis? Ja radio kod neovlascenog servisera inace mog prijatelja, inace pravog frika sto se tice kola, 270e!
                      A u ovlascenom servisu, kod CVIJICA u NS, samo 10 - 15 e skuplje!!!
                      Ovo pitam iz razloga sto vidim da se spominje neka cifra od 450e??????????
                      http://www.renaultforumserbia.com/index.php

Comment

• lakilucano
                        CBC Senator XXL
                        • 31.08.2007
                        • 421
                        • Bezanijska kosa

Pa ne znam kako toliko jeftino samo 270e koji model je u pitanju? Ja sam za moju lagunu 99 platio 380e bas veliki servis (3 rolera,1 spaner,pumpa za vodu,zupcasti,pk kais filter vazduha )
                        bolje sto godina živeti kao bogataš ,nego sedam dana kao siromah.
                        Ne predaj se nikad,osim kad moraš.

Comment

• Contractor
                          CBC Član
                          • 17.12.2007
                          • 17
                          • Beograd

Ja juče platio 21.000, ali bez pumpe za vodu. Nisam znao da se i to menja kod redovnog servisa?

Comment

• lakilucano
                            CBC Senator XXL
                            • 31.08.2007
                            • 421
                            • Bezanijska kosa

Mora jer je vrti zupcasti kais ai menja se na nekih 80000 i ako propisa opet ce da uzme pare jer radi sve jovonanovo.
                            bolje sto godina živeti kao bogataš ,nego sedam dana kao siromah.
                            Ne predaj se nikad,osim kad moraš.

Comment

• dusanns
                              CBC Veteran
                              • 03.06.2007
                              • 199
                              • Novi Sad

Originally posted by lakilucano
                              Pa ne znam kako toliko jeftino samo 270e koji model je u pitanju? Ja sam za moju lagunu 99 platio 380e bas veliki servis (3 rolera,1 spaner,pumpa za vodu,zupcasti,pk kais filter vazduha )
                              Megane II coupe 1.9 dci 120 a i koliko sam se raspitivao niko mi nije spominjao pumpu za vodu (ni u ovlascenom servisu)!!!
                              http://www.renaultforumserbia.com/index.php

Comment

Working...
                              X