Bos pumpa ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Van
    CBC Senator XXL
    • 16.02.2007
    • 1425
    • Nbgd

Bos pumpa ?

U pitanju je fiesta 1.8 tddi , 2000. godiste . Auto ima 80 000 km na satu , mada to nista ne znaci jer je uvezen . Auto je stvarno u super stanju , tako da moze biti da je stvarno .
    Pre par dan kada su pocele malo vece 'ladnoce , auto je upaljen , ali je posle 50 metara nije hteo da primi gas vise i ugasio se . Verglanje nije pomoglo . Pala je sumnja na vodu u filteru goriva koja se zamrznula . Auto je odslepovan u servis , zamenjen je filter , ali nije hteo da upali . Majstor ga je spojio na dijagnostiku i auto je prijavijo gresku bos pumpe ( nesto tako ) . Majstor je rekao da je pumpa crkla i da je samo skidanje i montiranje 100 e , da se remontuju negde u Sapcu i ne-znam-ja-gde-vec , i da je nova 500 e .
    Sta moze da bude , da li je stvarno crkla pumpa i ako jeste sta uraditi sa njom i gde ?
    Hvala na odgovorima
    ...zivi , Franjo je ziv !!!
  • Type_R
    CBC Senator XXL
    • 26.05.2007
    • 900
    • Valjevo

mizlim da je nova skuplja od 500e, skoro je drugar pitao za punta i mislim da je cifra dosta veca. Inace njemu su rekli da je najisplativije uzeti na otpadu polovnu, remont je takodje dosta skup.

Ne znam za taj servis u Sapcu, ali sam cuo pozitivne komentare na racun servisa bosh pumpi u selu Vracevic (to ti je ngde izmedju Mionice i Ljiga), mogu ti nabaviti broj pa da zovnes ljude.
    3SG(T)E EXPERT

MAN service

Comment

• nemanja_vr6
      CBC Član
      • 27.09.2007
      • 78
      • beograd

Ne mora da bude pumpa. Mozda se negde stegla nafnta pa zato nace da upali
      VW CLUB SRBIJA

Comment

• Van
        CBC Senator XXL
        • 16.02.2007
        • 1425
        • Nbgd

Majstor je malo duze zagledao kodove gresaka i ustanovio je da je senzor radilice u pitanju . Zamenjen je senzor i auto pali normalno .
        ...zivi , Franjo je ziv !!!

Comment

Working...
        X