Pozdrav svima na forumu. Da li je neko imao slican slucaj? Uvece doterana i ostavljena i nece da upali. Sutradan sam je izluftirao i upalila radila je ceo dan i sutradan opet nece da pali, dijagnostika ne pokazuje gresku, pregledo sam dovode,zamio creva od preliva i naftu doveo direkt iz kante. Pitanje da li je moguce da je pumpa u pitanju?
Astra 2,0 dti nece da pali. Pomoc
Collapse
X
-
A grejaci? Da li bi dijagnostika pokazala ako su svi neispavni?
Meni su pre mesec dana svi pocrkali i nije bilo teoretske sanse da upali, ali razlika je u jedno 25 godina izmedju tvog i mog motora"Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"
-
-
Mislim da se radi o nekom O ringu u pumpi, jednom se pisalo o tome
na ES-u, preko njega povuče vazduh, valjda će diselman videti temu,
on zna sigurno."Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
-
Povratni vod mora perfektno da dihta inace nista od paljenja.Dali si skidao potiskivace dizni ili si creva tako skidao(muka ziva).Ako si skidao potiskivace ispod imaju gumice na diznama da nisi njih ostetio .
Dali pali na sprej slepanje dali daje takt da ce da upali......
Dijagnostika nista nekaze?
Onda je nesto mehanicki u kvaru,proveri zaptivenost dovoda i povrata goriva!!!
Comment
-
-
Procitao sam ovu temu i da dodam pitanje. Imam slican problem na astri sa istim motorom koji je poceo da se desava od skoro. Desi se i da posle duze voznje ne mogi da upalim motor koji je bio nekoliko minuta ugasen. Ponekad posle nekoliko pokusaja kada upali, iz auspuha izlazi beli dim. To isto se desilo nekoliko puta pre godinu dana i jednom pre dve godine kad auto nije paljen tri dana. U servisu nisu nista nasli na dijagnostici, a sada je to pocelo da se dogadja svakog dana. Sve ostalo radi normalno. Auto je prosao 215000 (stvarnih, jer sam ga licno kupio u inostranstvu) i redovno se servisira na 10000 ( svi filteri i ulje i sve sto treba). U servisu nemaju ideju sta bi moglo da bude.
Comment
-
Comment