treba mi za kolegu zamajac. ima 406 2.0 HDi 110 konja, 2001., menjao kvacilo i nema sad 500E za nov zamajac... jel znate mozda da li negde ima polovan? neko ko rastura Pezo-e?
PEUGEOT 406 2.0 HDi 110 KS 2001. - Plivajuci zamajac
Collapse
X
-
Pisao sam nesto na tu temu, da moze da se ugradi normalan zamajac. Od 2.0 hdi sa 90 ks. Neka pita po servisima kako moze, pa ako cuje da nemoze neka zaobidje servis na dalje u sirokom luku. sa lamelom je jevtinije od 500 eur.
pogledati lepljivu temu majstori za nase peugeote, neka pokupi telefone i neka pita...1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.
2. Danas je Petak. To je dan kada se Beogradjani vracaju kuci.
3. Ima jedan grad, a pored je Beograd.
Peugeot 206 2.0 HDi
-
-
pa sto su onda uopste stavljali plivajuci na ovaj jaci? mislim, ne verujem da nema nikakve razlike, + sto ovaj od 110 ima 50 Nm obrtnog vise... (nisam rekao da ne moze da se namesti, nego je njemu bitno kako ce biti u eksploataciji, mi mnoogoo prelazimo, i mnooogoo se drka kvacilo... + sto ga upalim 15x dnevno)
on je stavio novo kvacilo korpu i lamelu...
Comment
-
-
Kada se ugradi menjac iz 2.0 sa 110kx u 2.0 sa 90 ks, dobije se osecaj kao da je ovan 2.0 od 90 ks cipovan. odnosno dobijes +- 5ks na tockovima vise.
Isto tako naravno da ces mozda u prenosu izgubiti 5 konja, ali ces dobiti pouzdaniji mehanizam. +-10 ks manje na tockovima.
Velikaje razlika od onoga sto dobijes deklarisano 90 ks ili 110 ks iz motora to nije snaga na tockovima.
Cini mi se da sam shvatio kako su mi objasnjavali
Polovnim plivajucim zamajcem ces samo odloziti problem, jer ces dobiti mozda najvise 50k km, pa onda jovo nanovo.1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.
Peugeot 206 2.0 HDi
Comment
-
-
Ja bih ipak obišao otpade, ali u društvu nekog majstora koji zna šta je upotrebljiv deo. Ovi novokomponovani "monteri" i novi deo oštete dok ga ugrade, pa posle tvrde da nije original i tome slicno. Nisu to male pare. Napominjem da se i u Citroen Xantie ugrađuju ti motori. Možda lakše nađete. Mene interesuje koliko je prešao taj Pežo pa mu je crkao zamajac, pošto i ja vozim jednu takvu Xantiu.
Comment
-
-
Crkavaju izmedju 150k-200k km
Ma polovan plivajuci nikako ne bi uzimao sa otpada, bog zna kakav je... ili nov plivajuci ili nabudzen obican polovan...1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.
Peugeot 206 2.0 HDi
Comment
-
-
Za cene u auto-otpadu kod Čačka, tačnije u Mojsinju na putu Čačak- Kraljevo, u pravu ste. Neke delove prodaje po cenovniku novih delova u servisu u Preljini. A gospoda u servisu mu idu na ruku tako što kod njih većinu delova trebate naručiti i čekati....i....dešava se da nikad ne stignu.
Comment
-
Comment