Sta mislite o parking senzorima?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Semi
    CBC Veteran
    • 04.03.2008
    • 192
    • Smederevo

Covek, stvarno ne znam, moji su bili neki no name i rade ok, nisam ni gledao druge!

Comment

• Grande.bg
      CBC Član
      • 10.05.2008
      • 18
      • beograd

Meni je neki majstr pominjao da osim zvucno signala postoje i neke lampice koje se vide kad se pogleda u retrovizor,jel tako kod svih ili?
      Mogu me kontaktirati svi ljubitelji ital dizajna

Comment

• Semi
        CBC Veteran
        • 04.03.2008
        • 192
        • Smederevo

Da, postoji i varijanta, da se displej nalazi na retrovizoru! Kod mene nije tako, imam mali displejm koji skroz napred kod soferke, zalepljen na plastici! Pokazuje razdaljinu i skalu, sa leve i desne strane, nista specijalno!

Comment

• -Vedran-
          CBC Senator XXL
          • 03.10.2004
          • 3255
          • Beograd

Re: Sta mislite o parking senzorima?

Ja sam uz auto dobio neki parking senzor koji izgleda kao plocica i stoji pozadi zalepljen na veznom limu, dakle u braniku. Marka je magneti marelli. Obzirom da je auto star 8 godina, senzor je poceo da brljavi, pogotovo kada je kisha.

Ima li negde da se kupi ovakav senzor? Ne bih one senzore zbog kojih mora se bushi branik.
          Ako neko znas, nek napise ovde ili na pp. Ima pice
          Power of dreams !!!

Comment

• Chila
            CBC Senator XXL
            • 18.07.2008
            • 401
            • Kos. Mitrovica

Zavisi od vozaca i uslova voznje,tj.parkiranja!
            300 eura je malo pono,za sto mozes da prodjes sa ugradnjom kod majstora i cak jeftinije u domacoj radinosti!
            Samo vas gledam ...

Comment

• DovlaK
              CBC Senator XXL
              • 24.07.2008
              • 560
              • Beograd

Nisam ih nikada imao i nikada nisam napravio neku glupost tipa da sam udario u nešto, zakačio nekoga i sl... međutim katkad provozam tetkovog A6 koji ima fabričke senzore i ono prosto pišti i nije ga moguće ignorisati... u početku mi je bilo zanimljivo pa sam se oslanjao potpuno na njih, dok nisam skontao da ta sprava pravi debila od mene i da ja taj auto skoro da ne umem da parkiram samostalno tj bez senzora što me je generalno naljutilo i sada kad god ga vozim isključujem te senzore, ali on i dalje koči sam kad dođeš na 5cm od prepreke...

Viđao sam razne kučne radinosti i varijante ove sprave i čitao sam po časopisima i koliko sam skontao ima ih od 50 pa naviše evra i relativno su jednostavni i za ugradnju i za korišćenje i generalno su svi ok skvalitetom i pouzdanošću (po sistemu koliko para toliko muzike)... ali kao što rekoh, ne bih ja to na svoj auto stavljao, radije neki anti-radar uređaj
              Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

Working...
              X