Menjanje sijalice na prekidaču za usmeravanje vazduha Stilo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • toksin
    CBC Početnik
    • 23.05.2008
    • 4
    • Doboj RS

Menjanje sijalice na prekidaču za usmeravanje vazduha Stilo

Imam problem,ne znam kako ću promenuti sijalicu na onom kružnom prekidaču za podešavanje usmerenja vazduha(treće dugme od vozača).
    Fita stilo 1.9jtd 2003god
  • nidza
    CBC Senator XXL
    • 16.04.2008
    • 496
    • nbgd

Sjajno. I meni je to crklo, uspeo sam da skinem masku do pola i kad sam skontao da ću uspeti da je skinem, odustao sam, jer nisam imao rezervnu sijalicu. U međuvremenu sam naučio gde je šta i više me ne zanima što ne svetli...

Da ne bi razvalio nešto, uzmi onu karticu za dopunu mobilnog (ne znam je'l to i dalje postoji) pa lagano sa time pročačkaj hepeke koji drže plastikicu. Šta god da radiš, radi pažljivo, ali definitivno može da se skine, meni skoro uspelo.
    Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.

Comment

• ranko
      CBC Član
      • 25.06.2007
      • 86
      • Sremcica City

cudno i meni je to crklo... da nije neki bug kod stila... aj ako otvorim i sredim saljem slike... samo jos da skupim 00 da otvorim deo...

Comment

• Darth Malak
        CBC Senator
        • 26.05.2008
        • 207
        • Beograd

I meni je to crklo , pa sam se malo namucio da to skinem ali uspeo ...

prvi put sam skidao radio, pepeljaru i tek na kraju tu plastiku , a drugi put sam uspeo sa prvo skinem pepeljaru i lagano da otkacim plastiku gore i dole bez skidanja radija /cd-a

Comment

• etibor
          CBC Senator
          • 12.05.2008
          • 293
          • Pancevo

Bas cudno, ali ni kod mene ne radi.........
          Stilo 1.9JTD 16v 140KS

Comment

• Darth Malak
            CBC Senator
            • 26.05.2008
            • 207
            • Beograd

i da napomenem da mi je 2 x crklo zadnje stop svetlo ( desno i levo ) i naravno + pozicija prednji levi far , gde smo se namucili sa polu-skidanjem akumulatora jer niko nije znao od majstora da se smota levi tocak udesno i da se skine ( ne branik ) nego ona plasticna zastita kod tocka i kao slag na torti crknulo svetlo kabine -kod vozaca

Comment

• Mans
              CBC Član
              • 23.11.2007
              • 51
              • Belgrade-Brooklyn

Zamena sijalica na stilu je prava avantura...

...mada i nije tako strasno.Kao sto su neki vec nagadjali treba sinuti plejer,jer se zabice nalaze sa gornje i sa donje strane pomenute table.Nakon skidanja ukazace vam se prizor sa slike(naravno ovo je prizor kada sijalice rade)
              PerforMance

Comment

• MarkoJTD
                CBC Senator
                • 04.05.2008
                • 249
                • Beograd

cini mi se da i meni to ne radi moram da proverim sl. put
                - Italian for style

Comment

• vicaNo
                  CBC Član
                  • 03.04.2008
                  • 32
                  • Mokrin (Novi Sad)

meni ne radi takodje, ali ona kod prvog tockica, za podesavanje temperature...
                  Uspeo sam da skinem ali i da pokidam jednu zakacaljku (zabicu, kako vec). Malo sam procackao nesto, jer je meni cas radilo, a cas ne i onda vratio. Sad ne radi uopste ...

Comment

• STILISTA
                    CBC Veteran
                    • 17.12.2007
                    • 182
                    • BEOGRAD

u jeeee!
                    pa svima ne radi!
                    zar tu treba da ima sijalica?mozda netreba!

Comment

• sistem33
                      CBC Član
                      • 21.06.2008
                      • 55
                      • Beograd

I meni na Fiat Bravo ne rade, isto bas na prekidacu za usmeravanje vazduha.
                      Ali ja ih malo udarim rukom i one prorade. Probajte i vi, samo udarajte sa strane kako nebi razbili sijalice, malo jaci udarac...

Batina je iz raja izasla.
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTD Facelife (2005)

Comment

• dejanr
                        CBC Član
                        • 24.06.2008
                        • 39
                        • Beograd

Da, video sa kod nekolicine drugara da im to ne radi ali svima preporucujem ko nece da se zeza sam sa time da ide do Delte da im ona to uradi, kod njih imaju original sijalice koje nisu skupe i koje traje i majstori odrade pricu da se ne vidi nista... Par otraka je islo kod nekih elektricara da menjuju to, medjutim vracali su se sa vidljivim ostecenjima na plastici od skidanja... Nije lako...

Comment

• toksin
                          CBC Početnik
                          • 23.05.2008
                          • 4
                          • Doboj RS

Re: Menjanje sijalice na prekidaču za usmeravanje vazduha Stilo

Ha,ladno sve ove sijalice na stilu def svakog ********ju.
                          Meni su isto često otkazivale sijalice za poziciju kako pozadi tako i naprijed.Sada sam uzeo nekakve boschove pa su kao malo bolje.

Comment

• Mirko_NS
                            CBC Član
                            • 17.04.2008
                            • 80
                            • Novi Sad

Re: Menjanje sijalice na prekidaču za usmeravanje vazduha Stilo

Meni je zamena tih sijalica uradjena u servisu, ali posto je to momcima bio prvi put i ja sam ucestvovao
                            Definitivno je pravi put da se izvadi radio, skinu rucice prekidaca, a zatim lagano i pazljivo (da se ne polome zakacke) otkaci i skine sama plastika. Ispod gornje plastike nalazi se jos jedna plastika nad stampanom plocom i sluzi da fiksira sijalice i prekidace, ta plastika se skida tako sto se srednji prekidac odvrne sa stampane ploce...

Sve ovo je napisano po secanju, moguce je da sam nesto preskocio, pa budite pazljivi...

Inace, sijalice su neke "obicne" - imali su u servisu, nije bilo potrebe za odlaskom do ovlascenog servisa.

Comment

Working...
                            X