Cobra alarm

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • HARIS_SA
    CBC Početnik
    • 23.07.2008
    • 5
    • sarajevo

Cobra alarm

alarm je cobra ugradzen kad je auto kupljeno 2004 g.medzutim ponekad se pali u mjstu znaci kad je auto mirujei kad su visoke temperature,i druga stvar koja se pocela desvati prije jedan mejsec je da u voznji pocnu brave da se otkljucavaju i zakljuvcavaju i da se prozori otvaraju i zatvaraju sami od sebe.evo danas mi se desilo u voznji kisa pada a stakla se otvaraju i zatvaraju.
    auto sam zakljuco na daljinski,ali kad otkljucam otvore se stakla.neznam u cemu je problem?
  • Probisvet
    CBC Senator XXL
    • 07.06.2005
    • 423
    • FRANCUSKA

Ja imam alarm Cobra i kod mene je poceo da svira bez da je ukljucen pa sam ga dao u njihov servis, popravili bi ga oni ali su trazili cod koji sam ja promenio pa sam ga i zaboravio , pa sam morao da kupim samo centralu za nekih 130 evra i samo prikljucio na staru klemu. Sad je kao nov
    Ako postoji neki servis koji popravlja Cobra alarme oni ce ti sigurno da srede, ne verujem da je nesto crklo vec da se nesto pobrkalo u samoj centrali. Mnogo su ga iskomplikovali tako da je postao vise kompjuter nego neki sistem za elektronsku zastitu.
    Znas da kod cobra alarma postoji i sistem samo ukljucivanja posle nekih 266 sekundi, ukoliko se programira na taj mod onda se on automatski posle tih famoznih 266 sekundi aktivira, bar je tako kod mene ako sam dobro shvatio.

Comment

• HARIS_SA
      CBC Početnik
      • 23.07.2008
      • 5
      • sarajevo

ja sam isao u cobrin servis,rekli su mi da je to sto se pali u mjestu da su to ovi gdje kupljeno auto ugradili neki senzor udara,toplote i da se to moze iskljuciti da nije neki problem,a za ovo drugo sto se pobrkalo da se otvaraju przori i da brava skljoca kaze da nije to do alarma da je do centralne brave,da se obratim nekom elektricaru,moguce motoric u vratima ili brave kontakt ili vlaga,al dobor je sada radi za 10,jest da se pali akd je toplo svira al bolje da svira nego da nesvira

Comment

• Probisvet
        CBC Senator XXL
        • 07.06.2005
        • 423
        • FRANCUSKA

Samo da se ne naviknes na svirku pa da mislis da je ukljucen sam od sebe a ono ipak nije sam od sebe
        Jer neces valjda da se dizes posle svake svirke
        Medalja ima dve strane

Comment

Working...
        X