yugo florida 1.3efi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • NDUSAN
    CBC Početnik
    • 24.07.2008
    • 4
    • PANCEVO

yugo florida 1.3efi

Problem sa instrument tablom kod pomenutog modela . Pri datom kontakta inst. tabla se ponasa normalno dok pri upaljenom auto radi samo dok se lampica akumulatrora ne ugasi a onda kilometraza pocne da blinka ,instrumenti pocnu da "luduju " da bi sve posle dve sekunde nestalo . Sem signalnih lampica nista ne radi. Instrument tabla jedino radi kada iz belog konektora izvadim zicu koja dolazi sa D+ alternatora i sa odkacenim crvenim konektorom sa instrument table.Tada obrtometar , temperatura i kilometraza rade instrument brzine nisam proveravao . Pomoc svaka dobro dosla , ako neko ima semu instrument table ili mozda damp dobrodosli. U instrument tabli imam 4*PIC16C505 i PIC16C925 eprom 24c...
  • TECA
    CBC Senator XXL
    • 14.10.2007
    • 2355
    • Oz

Preletuj postolja konektora na tabli i bice ok!Kakve veze ima kilometraza???

Comment

• NDUSAN
      CBC Početnik
      • 24.07.2008
      • 4
      • PANCEVO

Pod kilometrazom podrazumevam broj predjenih kilometara displej sa tom informacijom ,mozda se nisam dobro izrazio. Pri kontaktu ona je ok a kad upalim auto na njoj se ispisu bezvezni brojevi a zatim se sve izgubi . Sa skinutim crvenim konektorom i zicom D+ i ona dobro radi. Prelemicu kontakte mada deluje mi da su dobri pa javljam sta se dogadja.

Comment

• NDUSAN
        CBC Početnik
        • 24.07.2008
        • 4
        • PANCEVO

Prelemio kontakte i nema promena opet stara pesma.

Comment

• NDUSAN
          CBC Početnik
          • 24.07.2008
          • 4
          • PANCEVO

yugo florida 1.3 efi reseno

KUPOVINOM NOVIH SVECICA TABLA POCELA DA RADI KAKO TREBA ! Nakon toga zamenom jedne po jedne stari svecice utvrdio neispravnost jedne stare svecice. Sad mi samo nije jasno kako se to nije odrazilo i na rad motora ,motor i u jednom i u drugom slucaju radi ravnomerno ,a prevashodno na rad motronika.
          Hvala na pomoci! (nisam ni posumnjao na svecice)

Comment

• Vladd
            CBC Senator XXL
            • 09.07.2006
            • 581
            • NBG

Ne bi bilo lose, kada si vec vest u prelemljavanju, da na plocu table, kod kontakta za napajanje, postavis par tranzijent supresora, koji bi stitili plocu od divljanja visokog napona.
            Ovaj put je proslo sa smetnjama, sledeci put moze da crkne neko kolo.

Poz.

Comment

• Probisvet
              CBC Senator XXL
              • 07.06.2005
              • 423
              • FRANCUSKA

Re: yugo florida 1.3efi

Originally posted by NDUSAN
              Problem sa instrument tablom kod pomenutog modela . Pri datom kontakta inst. tabla se ponasa normalno dok pri upaljenom auto radi samo dok se lampica akumulatrora ne ugasi a onda kilometraza pocne da blinka ,instrumenti pocnu da "luduju " da bi sve posle dve sekunde nestalo . Sem signalnih lampica nista ne radi. Instrument tabla jedino radi kada iz belog konektora izvadim zicu koja dolazi sa D+ alternatora i sa odkacenim crvenim konektorom sa instrument table.Tada obrtometar , temperatura i kilometraza rade instrument brzine nisam proveravao . Pomoc svaka dobro dosla , ako neko ima semu instrument table ili mozda damp dobrodosli. U instrument tabli imam 4*PIC16C505 i PIC16C925 eprom 24c...
              Ja mislimmmmm da se kod tebe u blizini nalazi neki leteci tanjir koji elektromagnetnim talasima veeelike snage ometaju Zastavin elektonski sistem vrlo visoke tehnologije.

Comment

• milanj22
                CBC Početnik
                • 04.12.2009
                • 6
                • bor

Re: yugo florida 1.3efi

Pozdrav

Ja imam problem sa Yugo Floridom 1.3 EFI. Naime vozim vec nesto vise od 3 godine yugo floridu 1.3 EFI 2000 godiste i primetio sam da se u poslednje vreme na leru mnogo trese i u toku voznje mnogo bruji motor, ili recimo kada bih prosao kroz neku baru ili pada kisa auto mi gubi snagu. Nekoliko puta mi se desilo da sam morao da stanem i ugasim auto i kada bih ga opet startovao auto bi normalno isao. Onda ne bih bilo nikakvih problema. Ako je neko imao istih ili slicnih problema neka napise

Milan

Comment

Working...
                X