Na BMW-u E34, zanima me mogu li sam da ispitam koji je senzor vrisnuo i kako. Elektricari me salju na dijagnostiku, a sa dijagnostikom moj ABS nece bas da saradjuje nesto brlja, ne razumem ni ja sta....pa me odatle ponovo upucuju na iste elektricare od kojih sam i dosao i tako....zacarani krug. Pa eto zanima me mogu li ja da ispitam koji je otisao i ako neko zna kako?
senzor ABS-a
Collapse
X
-
Troje mi je reklo da neznaju koje vrednosti treba da daju losi senzori a koje vrednosti dobri. A preostal dvojica "majstora" me salju na dijagnostiku jer nemaju vremena da se zezaju sa time. U svakom servisu su pokusavali sa dijagnostikom i nigde nije davalo rezultata, a ne pada im napamet da skidaju tockove i "peske" proveravaju. Zato sam se odlucio na korak da pokusam sam. Nece niko da prlja ruke danas ako za to ne moze da uzme 60-70+ evra.
Comment
-
-
Ovo je za forda skorpiju ali moze posluziti kao primer.
800-1400 Ohm ako su senzori ispravni
1.Moze se izmeriti sa konektora za abs ecu (trba zna ti koji su pinovi na njemu)
2. nadji senzor od tocka i prati zicu do prvog konektora tu ga izdeni i izmeri otpor, zadnji tockovi isto tako s tim da se konektor na mom vozilu nalazi tek ispod tapacirunga zadnje klupe.
Ako sva cetiri daju iste/slicne vrednosti onda je nesto drugo u pitanju.
Comment
-
-
pokusacu ja to nesto sam, videcu dokle cu stici. Znaci da jurim konektore, da ne skidam tockove i diskove? Batalicu te majstore sada na neko vreme, stvarno ne mogu vise zivce da gubim tamo. Zadnji put rucnu nisu mogli da mi nameste, pretegli je toliko da se na nekoj rupi sama podigne na prvi zub, a ne koci. Ne pitajte me kako su to izveli.....
Comment
-
-
Ako neznas kako izgleda senzor
Mala crna plastika 2x4cm i 1 sraf kroz nju a vodeces i deblju zicu koja ide iz nje.
Obicno se nalazi iza diska na glavcini znaci skines samo tocak i potrazis senzor.
U mom slucaju od senzora do prvog konektora je oko 50cm a u pitanju je koaksialni kabel valjda se tako zove slican antenskom za tv.
Evo i slike ovo burence se nevidi samo crna plastika.
Nemoj skidati senzore ako su dobri zato sto lako moze ta plastika da pukne.
Comment
-
-
Da se vratim malo na ovu moju temu, znaci mi puno taj ABS jer je auto za automatskim menjacem pa zimi na ledu muku mucim.
Pronasao sam sve konektore, izmerio vrednosti i na svima je isto. Znaci da konstatujem da su senzori ok. Ima li neke veze i moze li senzor da bude zaprljan? Prijavljuje mi bord da su plocice istrosene...ali islim da to nema neke veze, i da, skinuta mi je lampica za ABS sa ins table, koju cim vratim svetli. Da li ABS deli neke informacije sa ECU-om od menjaca? Taj ECU nemam i zbog njega ne radi tempomat...ali mislim da to nema veze. Mogu li ja to da ozivim nekako?
Comment
-
-
Ako te ne mrzi da rasklapas ABS-modul rasklopi i pogledaj iznutra da nije slucajno kao moj sto je bio.
Ja sam vec hteo da skinem lampicu abs-a jer vec dve godine sija.
Eto rasklopim i ima sta i da vidim mala dioda se raspala i kontakt na ploci.
Zamenim diodu prespojim kontakte zicama i sve probam lampica opet sija
ali samo dok pumpa ne nagura pritisak posle se ugasila prvi put za par godina.
I dan danas radi kako treba.
Ps.
Neznam dali je moj primer standard za abs ali moj auto je poceo da gori tj u krivini je akumulator iskocio i + se zalepilo za karoseriju to je bio light show sa dimnim efektima.
Posle toga auto je bio kod elektricara dva dana a kada je preuzet abs lampica je sijala non stop sve do ovog leta dok ja nisam uzeo stvar u svoje ruke.
Comment
-
-
E hvala ti puno!!!
danas sam samo poskidao neke stvarcice, sutra cu ozbiljnije da se angazujem. Krenucu redom, senzori su uglavnom citavi, pa idemo dalje.
Ajde da dopunim malo, sinoc sam izvukao modul ABS-a i bord je poceo da pisti i ispisuje "chek control" pa sada pretpostavljam da modul radi jer bi inace verovatno javljao gresku. Oba osiguraca ABS-a rade i pod naponom su.
Comment
-
Comment