sijalice

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • vladimir145
    CBC Član
    • 29.12.2006
    • 64
    • Beograd, Banovo brdo

sijalice

znam da se ovo pominjalo na nekim temama, ali za konkretno ovaj slučaj nisam ništa našao. Punto 1.9 d 2002., lampice iznad grejanja i usmerivača vazduha ne rade. To su one što signaliziraju podizače, city servo, grejač stakla. rasturao sam celu konzolu i otvarao, ali vidim da tu nema sijalica već neke diode. da li neko zna kako se to menja i da li se menja, ili je samo osigurač...ili šta već... pozdrav
  • zak982
    CBC Član
    • 28.10.2007
    • 24
    • Beograd

ako su diode .... koliko ja znam one jako teško crkavaju ( kako mi rekoše u autoelektronici skoro nikad ) tako da pregledaj prvo osigurače i kuda sve ide struja do tih dioda , a ako imaš unimer nije problem ni diode da proveris.
    Ja hocu na svom da zamenim te diode pa , tj. da stavim neku drugu boju pa me inteersuje koliko je teško doći do njih jer ako treba da raz*ebem pola centralne konzole onda mi se to i ne isplati .
    Shit happens .... all the time !!!!!!!!!

Comment

• vladimir145
      CBC Član
      • 29.12.2006
      • 64
      • Beograd, Banovo brdo

nije veliki posao, skine se konzola, ima nekih 4 šrafa, i taj gornji deo koji sam pominjao je na 2 šrafa, ima sve objašnjeno ovde na forumu...nekih pola sata posla...a što se tiče osigurača, proveriću ih, samo ne verujem da ima poseban osigurač baš za te 4 diode, jer mi sve ostalo sija...a možda i ima...

Comment

• zak982
        CBC Član
        • 28.10.2007
        • 24
        • Beograd

ne verujem ni ja da ima osigurac poseban za to ali neki kontakt je možda loš
        Shit happens .... all the time !!!!!!!!!

Comment

• vladimir145
          CBC Član
          • 29.12.2006
          • 64
          • Beograd, Banovo brdo

...ipak je osigurač...

Comment

Working...
          X