ne radi svashta..

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • AzRa
    CBC Član
    • 28.10.2007
    • 26
    • Zemun

ne radi svashta..

sve je pochelo neki dan iz chista mira.. ne rade mi migavci kada se daju pojedinachno, ali rade kada se ukljuche sva chetiri; ne radi mi sirena, brisachi.. ne rade mi oborena svetla i prednja poziciona, ali mogu da ablendujem.. sve te komande su oko volana, ali primetih da ne mogu da ukljuchim ni grejanje niti grejach zadnjeg stakla... za sada sam proverio sve osigurache i ispravni su... mislim na one na "tabli s osigurachima"..
    ima l' neko ideju?
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

Ako je u pitanju Audi B4 promeni ulozak kontakt brave.
    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Rogi
      CBC Član
      • 17.04.2007
      • 81
      • Stara Pazova

Moguce da je el.ulozak problem

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

imao sam isti problem na jajetu.

Comment

• DJORDJEVIC
          CBC Član
          • 11.08.2007
          • 80
          • Mladenovac

pogledaj osigurace u motornom prostoru ako ih ima i svaki osigurac izvadi i vrati.Burazer je imao slican problem na 307 i na kraju ustanovimo da je osigurac ispao iz lezista pa smo ga lepo vratili i proradilo je sve.

pozz

Comment

• darko-sice
            CBC Senator
            • 01.11.2005
            • 200
            • Aleksinac

99% ulozak brave
            POZDRAV

Comment

• zverko
              CBC Senator XXL
              • 19.08.2005
              • 7085
              • BGD
              • Audi A4

100% elektricni ulozak kontakt brave. poznajem taj auto ko svoj dzep. ako oces mogu da ti kazem na sta jos mozes da racunas da ce da te zeza.

Comment

• AzRa
                CBC Član
                • 28.10.2007
                • 26
                • Zemun

malo kasnim sa povratnom informacijom - nema se vremena, ali evo da potvrdim da problem jeste bio ulozhak kontakt brave... =] chudi me da pretragom nisam pronashao odgovor..

vielen dank svima!

@zverko, kazhi.. =]

Comment

• vladeta
                  CBC Član
                  • 15.03.2006
                  • 37
                  • Mladenovac

Ne radi svasta - brisaci, podizaci...

Pozdrav dobri ljudi, imam Golfa trojku (sa GT paketom opreme) i poceli su da mi se javljaju problemi sa elektrikom, naime, ne rade mi svi podizaci u autu, ne radi mi zadnji brisac a prednji brisaci rade samo na prvoj brzini, na drugoj stoje u mestu? I takodje kada palim i gasim alarm samo desna polovina zmigavaca zasvetle, sa leve strane nista??

Imate li ideju gde bi mogao te kvarove da sredim i koliko bi to kostalo?

Hvala unapred.
                  ... flying in a B16A2 ...

Comment

• Pekar
                    CBC Član
                    • 15.11.2007
                    • 95
                    • Beograd

prvo proveri osigurace dole levo ispod volana, ako je izgorelo par komada vervovatno je to uzrok vecni problema. a kad ih zamenis ako izgore opet nadji dobrog elektricara .
                    Brat u golf 2 92 godiste(poslednja serija) ima isti problem. Ne rade mu sva 4 podizaca, maglenke,stopaljke,klima, pumpica za prskanje soferke,brisaci....vukao struju negde takodje. Elektricar je rasturio pola table, i nasao uzrok-mis. Usao mis u unutra i izgrickao kablove, oni se spojili i eto. sad je sve instalacije zamenio.

Comment

• vladeta
                      CBC Član
                      • 15.03.2006
                      • 37
                      • Mladenovac

Sto se tice podizaca primetio sam da kad je na leru i kad kliknem da se spusti odjednom se smanje obrtaji i zamalo pa da se ugasi, mozda su elektro motori crkli pa sad samo vuku struju ali ne rade... ?? A osigurace moram svakako da proverim samo da uhvatim malo vremena preko dana...

Comment

• Dare
                        CBC Senator
                        • 16.09.2007
                        • 219
                        • City of Svrljig. Automobili: Lada Niva 1,7 4x4 Zastava Koral In 1,1

to znaci da vuku mnogo vise struje nego sto treba, tj da ima neki spoj negde. nemoguce je da sva 4 podizaca riknu odjednom (ok, moguce, ali nije logicno)

Comment

• vladeta
                          CBC Član
                          • 15.03.2006
                          • 37
                          • Mladenovac

Nisam lepo objasnio sto se tice podizaca, zadnji su iskljuceni jer su neispravni mikroprekidaci za podizanje, mogu samo da spuste pa je prethodni vlasnik iskljucio zadnje. Sto se tice prednjih situacija je ovakva, levi (kod vozaca) je radio super dok jednog dana nije prestao da radi, samo se cuje klik kad se proba spustanje ali se nista ne desava osim ovo sa motorom sto sam gore napisao a desni (kod suvozaca) radio je na seckanje, stisnem da se spusti - spusti se 3-4 cm pa stane, pa onda opet mora da se stisne taster i tako dok se ne spusti skroz, isto i za podizanje, e a onda je poceo odjednom da mi blokira staklo tako da sad ne smem da ga koristim jer sam jednom prilikom jedva podigao staklo. Taj prednji desni hoce da radi ali jako lose, bolje receno neupotrebljiv je.

Posto sam ja iz Beograda, imate li nekog majstora negde i takodje imate li ideju koliko bi kostalo da se popravi, npr. koliko kosta novi motor, koliko kosta polovni motor, koliko kosta da se odradi nova instalacija itd...

Hvala unapred.

Comment

• Pekar
                            CBC Član
                            • 15.11.2007
                            • 95
                            • Beograd

tebi su izgleda crkli prekidach kod suvozaca, i el.motor kod vozaca u vratima. sto se tice zadnjih vrata, oteras auto u tahograf servis, i na licu mesta ti montiraju rucno otvaranje.onda bi mogao da iskoristis ta dva zadnja el.motora da zamenis prednji/e. Cena po staklu 800 din. to bi ja uradio,sta ce mi zadnji elektricni a prekidac je 10e/kom, motorcic za podizanje 20e kom nov, mada zavisi sta mu je, mogu i da se servisiraju. Zapamti da kad bi promenio zadnje prekidache, oni bi skoro sigurno opet crkli, nisu bas nekog kvaliteta ovi buvljacki, a sa ruckom je vecno

Comment

• vladeta
                              CBC Član
                              • 15.03.2006
                              • 37
                              • Mladenovac

@ Pekar - Ok, videcu sta moze da se uradi, hvala na savetima.

Ako ima jos neko neki predlog, tu sam.

Comment

Working...
                              X