Pa sveca mi jel niko ne zna telefon od čoveka?
Stelovanje visine farova
Collapse
X
-
-
E jesi bukvalistapa pošalji mu telefon vidiš da čeka čameći a ovaj se nikad javiti neće
Comment
-
-
Ništa po tom pitanju nisam uradio, trenutno sam na putu, danju mi svetla nisu problema noću po Ukraini i Rusiji, prljava svetla pa se ne bune na moja duga svetla
tako da ovo treba da rešavam što pre
Red Bull daje krila al zato rakija daje quatrro
Comment
-
-
Imaju podešavanje, verovatno je neko nekada nešta radio oko fara i on nije podešen pravilno. Nije ništa komplikovano, ranije se to moglo svratiti na tehnički pregled da se proveri i eventualno našteluje po potrebi medjutim danas na pomen samo da se nešta pregleda nema nikakve šanse za nešta tako jel ne sme da se zatekne vozilo na liniji ukoliko nije u postupku. Negde u neki servis se svratiti koji imaju regloskop pa da našteluju pravilno.Red Bull daje krila al zato rakija daje quatrro
Comment
-
-
Desni far i treba da baca više od levog da ne bi zalepljivao vozače iz suprotnog pravca a da vidiš ivicu puta gde mogu da se nalaze pešaci.
Ovako bi trebalo da budu pravilno naštelovani farovi:
Jedino ako tvoj far baca nebu pod oblake onda nije dobro naštelovan.
Comment
-
-
Juče sam baš na mojim kolima jedva nekako uspeo da na tehničkom posle radnog vremena da mi pregledaju farove. Srećom sve je ok čak idealno. Sad za štelovanje regloskop je jedina prava i merodavna stvar, ostalo je sve odokativnoRed Bull daje krila al zato rakija daje quatrro
Comment
-
Comment