crkla pozicija na stilu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Darko_NS
    CBC Senator XXL
    • 02.12.2004
    • 557
    • Srpska Atina

crkla pozicija na stilu

imam problem crkle mi obe one male pozicije u jednom prednjem faru na stilu.. da li neko zna kako se to menja.. za velike sijalice u faru ima otvor da se zamene, a za te male ne vidim nigde.. nije valjda da treba da se skida branik..

jos jedna stvar, prijavljuje mi stalno gresku na bordu kako mi ne rade stop svetla, iako su radila, promenio sa slijalice za svaki slucaj, ali komp i dalje prijavljuje da ne rade... kako to resiti, da li bi mozda moglo da se otkloni na dijagnostici ako obrise sve greske
  • comi 1342
    Moderator
    • 28.09.2005
    • 1126
    • NS
    • Giulietta ,PUG 106,

I pozicije se menjaju gde i velike sijalice, imaš neki plastični nosač na kojem su, njega izvučeš sa sijalicom. To za štopaljke možda nisu dobre snage, pa računar vidi pogrešan otpor. A jel' rade ?
    "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
    "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• STILISTA
      CBC Veteran
      • 17.12.2007
      • 182
      • BEOGRAD

bila davno tema o tome na forumu!
      procackaj malo i nacices je.
      moraces da skidas branik a kad ga skines zameni sve pozicije i na levom i na desnom faru zbog razlike u otporima sijalica.Od proizvodjaca do proizvodjaca se razlikuju pa stoga promeni sve i sledeci put kad ti crknu znaces koju ces da kupis.a to ti je vazno da ti nebi pokazivao gresku i uprkos tome ako ti sijalica radi.

Comment

• bokija
        CBC Senator XXL
        • 25.01.2008
        • 640
        • Beograd

Jel bre sta bude ako ostavis Stilo preko noci parkiran na zrnu graska? Kakav error daje ujutro?
        I'm not beautiful,but I'm stupid

Comment

• STILISTA
          CBC Veteran
          • 17.12.2007
          • 182
          • BEOGRAD

amortizeur failure!

Comment

• comi 1342
            Moderator
            • 28.09.2005
            • 1126
            • NS
            • Giulietta ,PUG 106,

Ma ne mora uopšte da se skida branik, malo je zavučeno ali se može i bez skidanja.
            "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
            "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• Dragon
              CBC Senator XXL
              • 15.11.2006
              • 963
              • Beograd

****mliga Failure
              Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• mikisxy
                CBC Senator
                • 25.09.2008
                • 238
                • beograd

sijalice

sto se mucis oko pozicije idi kod majstora snimi foru,nebi trebao da ti uzme vise od 600-700din.neskida se branik ni pod razno.za kocnicu-na automatu stop svetala onaj kod papucice kocnice postoji dupli kontakt jedan za svetla drugi za racunar.tebi je 99% izgubio kontakt na liniji za racunar pa ti prijavljuje a stopaljke normalno rade.proveri to prvo a lek je nov automat stopa-jednostavna intervencija

Comment

• STILISTA
                  CBC Veteran
                  • 17.12.2007
                  • 182
                  • BEOGRAD

Re: sijalice

Originally posted by mikisxy
                  sto se mucis oko pozicije idi kod majstora snimi foru,nebi trebao da ti uzme vise od 600-700din.neskida se branik ni pod razno.za kocnicu-na automatu stop svetala onaj kod papucice kocnice postoji dupli kontakt jedan za svetla drugi za racunar.tebi je 99% izgubio kontakt na liniji za racunar pa ti prijavljuje a stopaljke normalno rade.proveri to prvo a lek je nov automat stopa-jednostavna intervencija
                  radi se o prednjim pozicionim svetlima a ne o stop svetlima!

Comment

• neshaoct
                    Banovan
                    • 18.08.2007
                    • 1754
                    • Beograd, Rakovica

@ STILISTA

Stvarno bi trebao pažljivije da čitaš šta ljudi pišu, jer evo...nije prvi put da nisi dobro pročitao...

Originally posted by Darko_NS
                    imam problem crkle mi obe one male pozicije u jednom prednjem faru na stilu...

...jos jedna stvar, prijavljuje mi stalno gresku na bordu kako mi ne rade stop svetla, iako su radila...

Originally posted by STILISTA
                    ...radi se o prednjim pozicionim svetlima a ne o stop svetlima!
                    Kao što sada bolje vidiš, radi se i o stop svetlima...

Comment

• STILISTA
                      CBC Veteran
                      • 17.12.2007
                      • 182
                      • BEOGRAD

...da znas Nesho da bi i trebao! Sad vidim

Comment

• bokija
                        CBC Senator XXL
                        • 25.01.2008
                        • 640
                        • Beograd

Dobro je da nisi doktor.Dok ti dopre da coveka boli grlo ti mu uradis rektoskopiju
                        I'm not beautiful,but I'm stupid

Comment

• mikisxy
                          CBC Senator
                          • 25.09.2008
                          • 238
                          • beograd

ma lako je za citanje samo da covek resi problem a ne da mu kopaju po kolima bezveze i pri tom izvrnu dzepove za jednostavne stvari

Comment

• chiki
                            CBC Veteran
                            • 19.04.2006
                            • 158
                            • Beograd

Meni je na Stilu 1.6 16V crkla sijalica oborenog svetlla na levom faru tj ispred akumulatora. Tu je jako tezak prilaz pa se majstor mucio sa magnetima da zameni sijalicu i uspeo je ali sijalica nije dobro legla pa nije bas dobro osvetljavalo. Kasnije sam otisao i covek je digao auto na dizalicu i skinuo je blatobran prednjeg levog tocka i jednostavno prisao i namestio lepo sijalicu.
                            AR 159 1.8 TBI
                            C3 1.4i GNV

Comment

• comi 1342
                              Moderator
                              • 28.09.2005
                              • 1126
                              • NS
                              • Giulietta ,PUG 106,

Mora da imaš prste ko ginekolog, i ne treba magnet !

Comment

Working...
                              X