CD player za Focusa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • driveM
    CBC Član
    • 26.06.2008
    • 40
    • Novi Sad

CD player za Focusa

U Focusu imam fabricki CD player koji je poceo da brljavi. Prvo je elektronika zezala i to mi je jedan servis u NS-u (valjda) sredio. Nisam uopste srecan ishodom, ali valjda radi.
    Elem, odmah posle toga je jedan plasticni zupcanik "otisao" i CD elevator ne moze da uvuce/spusti CD. Ako neko zna gde se ovakva stvar moze popraviti/pronaci (a da ne bude daleko, NS ili BG) bio bih zahvalan da podeli sa mnom to saznanje. Moze na PP ako se servisi ne smeju reklamirati.

Verovatno svi znaju da fabricki playeri imaju nekoliko prednosti: lepo uklapanje u masku, komande na volanu, neatraktivan za kradju. Pa ako mogu da sredim tu sklopociju rado bih je zadrzao. Ako ne uletece neko novo Pioneerce...
  • banebmw
    CBC Član
    • 18.10.2008
    • 12
    • Beograd

Generalno poroblem oko fabrickog radio aparata je taj shto se napravi da traje oderdjeno vreme (ponekad mi se cini da je konstrukcijski namerno napravljen promashaj). Cini mi se da je to praksa ne samo kod ovog uredjaja vec kod skoro sve proizvodnje...
    Mada je tehnika toliko postala jeftina da se mozda ne isplati popravljati, jer ces posle popravke opet imati polovnu stvar...
    Davno sam saradjvao sa covekom koji je tada popravljao radio-kaetofone, pa ne znam da li to josh uvek radi, u svakom slucaju shaljem ti na pp br. telefona.
    Ako nishta ne uradish sa fabrickim, ako ti bude trebala radio blenda, a predpostavljam da hoce, raspitaj se na par mesta koje su cene, jer znam da je u Grand motors-u jaaaako viskoka cena jednog komada plastike...
    Pozdrav!

Comment

Working...
    X