Stilo 1.9 karavan.Pisti komp,riknula sijalica tablice,pogledam neradi desna.Stavim novu sijalicu(cilindricne,duguljaste,pazite ima duze i krace),neradi opet.Elektricar kaze nedolazi struja,skidaj plas. tapacirung.Skinem ukrasne cepove i odvijem zvezd. srafc. srafove,imbusem skinem dva srafa u rukohvatu za zatvaranje vrata.Neskida se tapac. sta dalje...zabijem srafc. izmedju velikog komada plas. tapac.(crni) i onog manjeg uzeg koji naleze na prozor(isto crni)...neide.Pocnem da skidam ukrasnu plastiku oko prozora(bela)..opet neide.Pocnem na silu da odvajam tapac. od vrata,skroz dole kod brave i ugledam zabice,celom sirinom ima ih 4,bele su boje i zenski deo ostaje u vratima a muski na tapac.Uz pomoc veceg ravnog srafc. rastavim zabice i skinem tapac.Naravoucenije...oba crna dela idu zajedno,nerazdvajati(slomio sam par spojeva).Belu plastiku nedirati,nepotrebno je (slomio je na jednoj strani).
Rastavim dzek za struju i skinem ga sa zabice,odvijem 4 matice gedorom br.10,nalaze se ispod prozora i poguram srafove napolje.Crna plastika u kojoj su obe sijalice poce da se odvaja od vrata ali udari u tablicu,skinem tablicu,skinem i plastiku sa sijalicama.Obrni okreni plastika slepljena iz dva dela i nemogu se skinuti sijalicna mesta koja su povezana stampanom plocom.Zovem elektricara,kaze pukla je ploca ili se nasto razlemilo pa struja neide na desnu sijalicu,provuci parce zice i povezi sijalicna mesta (baj pas,premoscavanje).Proradise obe sijalice.
Komp mi idalje pisti na sijalicu...mozda treba da se restartuje?
Eto mozda nekom pomogne.
Rastavim dzek za struju i skinem ga sa zabice,odvijem 4 matice gedorom br.10,nalaze se ispod prozora i poguram srafove napolje.Crna plastika u kojoj su obe sijalice poce da se odvaja od vrata ali udari u tablicu,skinem tablicu,skinem i plastiku sa sijalicama.Obrni okreni plastika slepljena iz dva dela i nemogu se skinuti sijalicna mesta koja su povezana stampanom plocom.Zovem elektricara,kaze pukla je ploca ili se nasto razlemilo pa struja neide na desnu sijalicu,provuci parce zice i povezi sijalicna mesta (baj pas,premoscavanje).Proradise obe sijalice.
Komp mi idalje pisti na sijalicu...mozda treba da se restartuje?
Eto mozda nekom pomogne.
Comment