Da ne bude zabune u opisu teme:na mojoj 307-ici postoje prednji el.podizaci stakala koji se aktiviraju kao i sto je normalno na prekidacima na prednjim vratima.Ali (na znam da li je to fabricki) mogu se podici i spustiti samo ako konstantno drzim prekidac pritisnutim.Pa me zanima da li postoji nacin da se namesti,kao kod opela,fiata... da se samo jednim malim duzim pritiskom prozor sam spusti i podigne,a da ja mogu pomeriti ruke sa dugmeta? Jer prilicno je ne prakticno,isto je kao i da ih manuelno otvaram ,jer mi je jedna ruka zauzeta non stop.
PEUGEOT 307 - Elektronski podizaci prednjih stakala
Collapse
X
-
Originally posted by RiquelmeKod mene na 406-ici to moze,cisto sumnjam da kod tebe ne moze,mozda je samo mikro-prekidac u kvaru
Ako je pokvaren mikropr. onda bi motorce podizaca crklo jer bi stalno pokusavalo da pokrene prozor, tako da podizaci ne bi radili uopste.Originally posted by Valent Vudrigaovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
Na pug 307 moze samo verovatno mora da se programira(ako to moze) burazeru na 307 1.6hdi sa troja vrata to radi za oba prozora na sva tri tastera pokusaj da pritisnes taster da spustis i stavi kljuc na kontakt deset sekundi tako za sve a posle isto samo pritisni za podizanje prozora.On je tako programirao da kada dva puta pritisne taster za zakljucavanje na autu se zatvore prozori a pre toga nije hteo.
Nadam se da sam makar malo pomogao.
pozz
Comment
-
-
Re: PEUGEOT 307 - Elektronski podizaci prednjih stakala
valjda su ti tasteri za podezace napravljeni kao dvoklik..?! na mojoj 307-ici na prvi klik nosi prozore dok ne pomerim prst a kada ga pritisnem do kraja on nosi staklo do kraja-a ruka je na volanu..
svaki sledeci post sa w umesto v ce biti obrisan.
Chubbs
Comment
-
Comment