a nidzo gde uzimas philipe te ? ja sam nasao na Eko pumpama philips ali te jache modele nemaju
Osram Night Breaker
Collapse
X
-
Ja sam kupio dve H4 NBR sijalice na grupnoj kupovini kod M-a, bio sam preporođen svetlom koje sam njima dobio, upoređujući sa Tungsram sijalicama koje su bile unutra.
Jedna mi je pregorela pre dve nedelje, i kupio sam ponovo jednu NB u Merkuru. Napominjem da su sijalice upaljene uvek kad je upaljena i Mazda.MAZDA
Comment
-
-
Našao sam ih u Idei Extra na NBGD. Koštale su oko 1200 dinara komad.
Što se OSRAM-a tiče, u pitanju je ozbiljna firma. Ovo kod nas što se prodaje je verovatno neki škart, ili se ne trpe sa instalacijama u našim automobilima.Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.
Comment
-
-
Pre nego sto sam ugradio Xenone koristio sam Osram Cool Blue.Sijalica daje fino svtlo i razlikuje se od obicnih po kvalitetu osvetljenja, ali je mnogo kratkog veka.Isti slucaj je i sa Night Breakerom.
Nakom toga sam kupio Philips Premium +30% i svetlo je bilo mnogo zuce od Cool Blue-a ali je dosta duze trajalo.
Ko zeli Osram definitivno je najbolje resenje Silverstar.
Comment
-
-
Kod mene na Yugi, NB od eM-ove akcije jos uvek rade... valjda necu da ih ureknem sada.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
...doduse, zabice na faru su se slomile od truckanja, ali sijalice rade.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Ja sam sad u dilemi da li da uzimam xenone ili njet...
A sto se tice svih kojima sijalice riknjavaju za mesec dana, mogu da se kladim da ih 80% hvataju golim rukama za staklo pre nego ubodu sijalicu...
Tako sam ja jedared kupio neke plave kineze, pukao 15 evra na dve sijalice koje su eto, malo vukle na plavo i riknule nakon 10 dana obe... Naravno, tu sam naucio i da ne treba fatati sijalicu za staklo...
Comment
-
-
Ukrao sam godinu, znaci godinu dana.Originally posted by Manfreda jeeeeste... 300 godineOriginally posted by M-powernekima sluzi od kada smo pravili akciju ima skoro 2 god.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Na akciji kod M-a sam uzeo silverstar, posle godinu dana rade a do kada ce videcemoOriginally posted by M-powerNajisplativije se pokazalo OSRAM silverstar. Neprimetno su slabije, skoro duplo jeftinije i traju mnogo dugo.
( kuc u drvo da ne ureknem
)
“Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”
Comment
-
-
Evo i ja da kazem da na Yugu imam Silvestar vec dve godine i za sada nema problema! Nije da bas non stop svetle jer cale ne pali svetla po danu ali svakako se dosta korise pogotovo u ovim zimskim uslovima kada mrak pocinje vec od 16h, kad je magla, kisa i sl.
Interesuje me samo da li postoji mogucnost da imaju 'efekat slabljenja' tj. da ne riknu tek tako vec da se postepeno gase ako me razumete sta zelim reci!?
Comment
-
-
Hm ja cu da cutim da na mazdi jos uvek nisu menjane sijalice od kad je kod nas od '97. Doduse menjao sam jednu poziciju, ali je staklo pozicije polomnjeno pa je 2 godine sijalica redovno zalivana vodom... I ta koju sam promenio je bila iz prve ugradnje (84. god.), tako da me nebi cudilo da su ostale jos uvek fabricke...
Comment
-
-
Kod mene na Sierri su i dalje prve sijalice... tj Motorcraft.
90' godiste Sierra
A ja sam prvi preuzeo Nightbreakere u onoj akciji... i prodao sam u medjuvremenu tu Sierru na koju sam stavio te sijalice.
Nisam pitao vlasnika da li su mu crkle
Ali dok je bila kod mene Sierra... bio sam zadovoljan Nightbreakerima.fordclubserbia.org
Comment
-
Comment