e ovako moj problem je sledeci..imam pioneer deh-p6900ib,i do njega su dovuceni kablovi od 10 kvadrata za napajanje plejera,njegove izlaze ne koristim vec samo linijske za pojacala..pojacalo imam hifonics atlas xi final edition,do njega dovuceni kablovi 70 kvadrata i plus i minus sa akumulatora..akumulator je exide maxima 900dc..kako je doslo ovo hladnije vreme kada pojacam malo jace muziku i naglasim bass,radio mi pocne trzati(preskakati),a pogotovo cim udari jaci bass,radio zakoci pa nastavi i tako sve..na muzici aj boze pomozi,ali kada pustim frekvenciju za merenje spl-a nemogu pojacati ni do 1/3 odmah pocne trzati i prekidati radio,...problem nije do struje,jer sam probao da radio spojim na drugi akumulator koji sam ubacio u auto i samo plejer spojio,dok je auto i pojacalo spojeno na exide..i opet kad pojacam plejer trza...ima li neko pojma o cemu se ovde desava i kako da resim taj problem...
spl..plejer problem
Collapse
X
-
Re: spl..plejer problem
Moze biti da je ipak akumulator.
Ti doneses drugi akumulator, ali sa toplog i to onda radi. Posto je napolju oko -5 stepeni, kapacitet i snaga akumulatora drasticno pada. Bez obzira sto je to exide mislim da je i njemu hladno.Probaj da izvadis akumulator iz kola, stavis ga u sobu jedno 2 sata da se ugreje, pa onda probaj, a mozes malo i da ga dopunis... Koliko ampera vuse pojacalo kada si morao da dovuces sa 70 kvadrata napajanje?
Pozdrav...Stilo 1.9JTD 16v 140KS
-
-
ma nije akumulator jer sam plejer vezao na potpuno drugi akumulator,a osvetljenje na displeju uopste ne treperi i samo kako idu vreme pesme na plejeru,zastane pa krene,pa zastane pa krene sve dok ne smanjim..nije problem u struji 100 %..
Comment
-
-
problem je sto plejer nije pricvrscen..kada ga izvadim i stavim na sediste,sve je ok..ali kada ga vratim u konzolu na njegovo mesto...problemi se opet javljaju..ima li neko ideju kako da ga pricvrstim..u pitanju je yugo..
Comment
-
Comment