Mozda nije do sirene. Kako se ponasa kada je vise puta ukljucis i iskljucis povezivajuci direktno na akumulator? Da li svaki put pocne ispocetka ili nastavi gde je prethodni put stala. Ako nastavi gde je stala, onda je do nje, ako pocne ispocetka onda treba traziti problem na drugom mestu...
Pomoc oko alarma WHEELS 1000 ATV
Collapse
X
-
To ti je opcija koju si trazio da ti se svjetla od zmigavaca ne gase odma poslije deaktiviranja alarma. Na istu zicu mozes povezati i unutrasnje svjetlo pa da se i ono isto pali na gasenju alarma. Jedina stvar na koju bi trebao pripaziti je polarijzacija zica (ili ti je zavisno od alarma koji ugradjujes), a moze biti pozitivna ili negativa. Ja sam sam kod sebe ugradjivao EXCALIBUR ATV-1000 i uz njega sam dobio sve seme spajanja. Vjerujem da bi i ti trebao isto imati u kompletu. Vjeruj mi, nije bas neka nauka da se ugradi, meni je to bilo prvo ugradjivanje alarma.
Pozdrav
Comment
-
-
problem sa alarmom
Radi se o auto-alarmu marke wheels (mislim da je oznaka 1000).Nakon praznjenja akumulatora alarm ne reaguje uopste.Jer moze da se desi da da je otiso osigurac od alarma, posto sam ga taj dan startovao preko kablova? Kupljen je novi akumulator,pokusavao sam da drzim kontakt i da drzim taster za aktiviranje-nista. Jedino mi daje znake na skrivenom dugmetu ( kad je na kontaktu) -zakljuca se centralna, ali se i tu alarm ne ukljuci. Nadam se da neko ima resenje. Hvala unapred
Comment
-
Comment