vrući blatobrani

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • shrek
    CBC Početnik
    • 09.01.2009
    • 8
    • baranja

vrući blatobrani

prošlo ljeto sam kupio osramove sijalice koje daju 50 % više svjetla i mogu reći spram onih koje sam imao
    strašno su dobre.e sad kako sam primjetio: stao pored banke i čekam kolegu i naslonio se pored svetla nogama na limariju i bome se trgo uredno...pipnem haubu ona je mlaka nisam dugo vozio(4 km) pipam oko svetla ono vruće i nastavim tako po limu sve do iznad sredine prednjeg točka je bilo vruće..odem na suvozačevu stranu i tamo isto tako..prepipam celu haubu ona mlaka osim kod farova
    e sad me zanima dali mi te sijalice mogu oštetiti sjenila u farovima i dali bih ja u te farove(fiat brava je u pitanju) mogao ugraditi xenon-ke jer neželim se vratiti na one stare sijalice s kojima sam jedva vozio po mraku(nisam vidio 15 m)

hvala i pozdrav svima
  • gille
    CBC Senator XXL
    • 24.09.2006
    • 593
    • Belgrado

Re: vrući blatobrani

Normalno je da se farovi greju, sijalice ko sijalice. Ako misliš na Osram NightBreaker, one su iste snage kao i obične sijalice (55W), ne razlikuju se uopšte, pod uslovom da su standardne, tj da nisi stavljao one od 100W. Ako si kojim slučajem stavio te od 100W, odmah ugrađuj releje na kablove za oborena svetla da se ne zapališ negde. Xenoni sigurno ne oštećuju reflektujuću površinu, jer su sijalice hladnije od halogenih, dok pomenute od 100W znaju da naprave haos.

Comment

• shrek
      CBC Početnik
      • 09.01.2009
      • 8
      • baranja

Re: vrući blatobrani

moram pogledati ..maloprije nisam mogao naći kutijicu od sijalice
      hvala na savjetu i odgovoru

Comment

Working...
      X