Danas mi se pocela paliti lampica na instrument tabli kada god stisnem kocnicu. Lampica je zuckaste boje, pise stop i ispod toga nacrtan zadnji deo auta i dve stopaljke kako sijaju. Proverio sam, sijalice rade. Zna li neko u cemu je stvar?
Marea, svetlo na instrument tabli.
Collapse
X
-
Re: Marea, svetlo na instrument tabli.
Originally posted by Cika_KUREDanas mi se pocela paliti lampica na instrument tabli kada god stisnem kocnicu. Lampica je zuckaste boje, pise stop i ispod toga nacrtan zadnji deo auta i dve stopaljke kako sijaju. Proverio sam, sijalice rade. Zna li neko u cemu je stvar?
Sačekaj par dana, i trebalo bi samo da nestane...
Možda je u sledećem stvar :
Blizu pedale kočnice, imaš jedan konektor iz koga idu 4 signala. Dva idu ka kompu, a dva ka stop svetlima. Kad pritisneš pedalu kočnice, signal ide ka stop svetlima, ali takođe ide i ka kompu koji proverava da li ona stvarno sijaju. S'obzirom da tebi komp prijavljuje da stop svetla ne rade, a ona su ustvari ispravna, onda brljavi taj konektor. To hoće da se dogodi kad je veća vlaga, a to ovih dana baš jeste jer unosiš sneg na obući, koji se onda topi i isparava baš dole kod pedala...
p.s. Sad će Miki da ti napiše još stručnije, jer ovako je meni objašnjavao kad mi se slično dogodilo jednom na Stilu...
Comment
-
-
Re: Marea, svetlo na instrument tabli.
i nesha i zuja su dali ful objasnjenje nema sta da se doda.eventualno da se prilikom zamene sijalica ako se stavi neodgovarajuca vrenost(w) ili neka pijacna verzija sijalice ostaje da prijavljuje kvar na cajgeru
Comment
-
Comment