Kako je vec uveliko pocelo lose vreme, kisa, sneg, magla... poceo sam da koristim sem prednjih i zadnje maglenke. Medjutim, kada sam proverio njihovu ispravnost, video sam da radi samo leva zadnja. Skinem desnu stop tablu sa sijalicama i vidim da sijalice za maglenku nema. Ali i u samoj stop-lampi je to mesto "zatvoreno" plastikom, sto ce reci da je ta maglenka opciona. Ta plastika moze da se odlomi sa otvora kako bi tuda prosla sijalica.
E sad, stavim ja odgovarajucu sijalicu kako pise na tabli sa sijalicama P21W (takva je i na levoj stop lampi). Ali, pri uljucivanju prekidaca na instrument tabli, radi samo leva. Promenim sijalicu, nista. Premestim sijalicu sa leve stop lampe na desnu, opet isto. Medju osiguracima postoji samo jedan za zadnje maglenke, tako da nije do njega. Ocistio sam i kontakt gde se stavlja sijalica. Ne pada mi nista drugo na pamet, sem da je negde instalaciju u prekidu.
Jel postoji neka caka oko ukljucivanja zadnje desne maglenke?
E sad, stavim ja odgovarajucu sijalicu kako pise na tabli sa sijalicama P21W (takva je i na levoj stop lampi). Ali, pri uljucivanju prekidaca na instrument tabli, radi samo leva. Promenim sijalicu, nista. Premestim sijalicu sa leve stop lampe na desnu, opet isto. Medju osiguracima postoji samo jedan za zadnje maglenke, tako da nije do njega. Ocistio sam i kontakt gde se stavlja sijalica. Ne pada mi nista drugo na pamet, sem da je negde instalaciju u prekidu.
Jel postoji neka caka oko ukljucivanja zadnje desne maglenke?
Comment