Prekidaci iza volana na kadetu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Opel fan
    CBC Član
    • 08.02.2009
    • 17

Prekidaci iza volana na kadetu

Da li je neko stavljao neke prekidace iza volana na kadetu tamo gde su one plastike???
    Hteo bi da povezem nesto na prekidac pa me interesuje koje bi tu mogao stviti prekidace a da lepo izgledaju?

Re: Prekidaci iza volana na kadetu

ajd budi precizniji molim te pa cemo da ti pomognemo i po mogucnosti sliku,gdje sta i kako.

Comment

• Opel fan
      CBC Član
      • 08.02.2009
      • 17

ajde slikacu sutra pa cu vam pokazati ali onaj ko ima kadet zna da ispod dugmeta za svetlo ima mesta za jos prekidaca samo sto su fabricki stavili neke poklopce koji se skidaju na to...

Comment

drug znam.imao sam kadetta i znam ga u sraf...ta prazna mjesta su ti ostavljena prazna mozda zato sto nisi imao paket opreme gdje bi na ta mjesta stajalo nesto od toga.kod tebe je popunjeno samo jedno za zadnju maglednku koliko se sjecam.

Comment

• Opel fan
          CBC Član
          • 08.02.2009
          • 17

Originally posted by opel123
          drug znam.imao sam kadetta i znam ga u sraf...ta prazna mjesta su ti ostavljena prazna mozda zato sto nisi imao paket opreme gdje bi na ta mjesta stajalo nesto od toga.kod tebe je popunjeno samo jedno za zadnju maglednku koliko se sjecam.
          jesi ti imao tamo prekidace i za sta su ti oni bili?

Comment

imao sam jedan samo za zadnju maglenku i za podesenje svjetala po visini(ispod toga).

Comment

• zeronenad
              CBC Početnik
              • 25.11.2008
              • 3
              • Kraljevo
              • Opel Kadett

Najbolje ce da izgleda da nadjes na otpadu nekog kadetta koji je imao maglenke i skines taj prekidac!!!

Comment

Working...
              X