Golf 4 ne radi svetlo u prednjim levim vratima

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • daywalkerzr
    CBC Član
    • 19.08.2006
    • 18

Golf 4 ne radi svetlo u prednjim levim vratima

kad se otvore vrata ne upali se svetlo u vozacevim vratima, a kad se otvori gepek upali se svetlo u gepeku i u vratima.
  • Rogi
    CBC Član
    • 17.04.2007
    • 81
    • Stara Pazova

Re: Golf 4 ne radi svetlo u prednjim levim vratima

Verovatno je otisao mikroprekidac koji se nalazi u samoj bravi vrata. Uglavnom se menja komplet brava da bi se problem resio.

Comment

• dandy
      CBC Senator XXL
      • 09.12.2005
      • 513
      • Bijeljina-Beograd Medakovic

pa probaj prvo skinuti bravu i naprskati malo sa wd 40, ali s obzirom na to da mora da se skida kompeltan tapacirung, lim i ostalo,,,ima posla,,,ako to nisi radio nikad polako i pitaj sta ne znas jer mozes lako da polomis staklo ili nesto drugo da zeznes,,,
      a desava se da taj mikroprekidac zaglavi, ali desava se i da crkne i kao sto kolega rogi kaze, ja sam pokusavao da ga izvadim i osposobim par puta ali je skoro pa nemoguce to izvesti,,,,moguce je,,,ali se ne isplati

Comment

• daki301
        CBC Početnik
        • 03.04.2009
        • 2
        • Beograd-Medak2

Pre par dana sam resio taj problem,skinuo sam bravu i naprskao dobro mikroprekidac,ali mira da se razdvoji sa malim srfcigerom.Da bi se napskala unutrasnjost prekidaca.Posle godinu dana od kako imam auto,konacno radi!!!

Comment

• micky8383
          CBC Član
          • 18.10.2009
          • 75
          • Nis

Imam problem sa mikroprekidacem na bravi vrata. Sam mikroprekidac radi ali se ona plasticno " dugme" toliko pohabalo tako da ga kljun ne moze pretisnuti. Pa me interesuje da li mogu negde da kupim takav mikroprekidac ?

Comment

Working...
          X