kvar EL podizaca, retrovizora i sirene na pezou 406

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ironzeppelin
    CBC Početnik
    • 10.03.2009
    • 2
    • Niš

kvar EL podizaca, retrovizora i sirene na pezou 406

dobar dan gospodo, moj probelem je sledeci...
    pre par dana kupio sam pezo 406 2.0HDI 1999 godiste, i auto mi se bas dopada (karavan verzija).
    motor i karoserija su dobri, interijer delimicno ocuvan, tako da tu nemam zamerki.
    Medjutim, elektricni podizaci stakla ne rade, retrovizori, sirena, i svelto na nebu ne radi bez kontakta.
    da li je neko imao slican problem kao ja, i ako jeste, nek posalje neki savet ili preporuku sta raditi, jer sam bio u oficijelnom pezo servisu, i kosa mi se digla na glavi od cena.
    npr. prednja leva vrata, podizaci stakla (ceo mehanizam) kosta 29.000RSD, a desna vrata 21.000RSD.
    unapred hvala i pisite savete.
  • nnad
    CBC Veteran
    • 16.01.2008
    • 171
    • pancevo

Re: kvar EL podizaca, retrovizora i sirene na pezou 406

polako da se razumemo, pre kontakta imaš položaj ključa kad ti se upali kontrolna lampica za akumulator. to nije kontakt, tada auto dobija struju u navedenim potrošačima, kod mene i u CD u.ako tako radi to je normalno

Comment

• ironzeppelin
      CBC Početnik
      • 10.03.2009
      • 2
      • Niš

sve je to ok sto se tice pozicije, ali podizaci i sirena ne rade ni u toku voznje, pa se pitam ima li malo "bezbolnijeg" resenja sto se toga tice, ili da racunam da ce me iskostani 500-700 evra te zamene delova...

Comment

• nnad
        CBC Veteran
        • 16.01.2008
        • 171
        • pancevo

pazi i da je nesto izgorelo od toga idi do nekog majstora da ti nadje polovne delove recimo motor podizaca stakla i da prodjes deset puta jeftinije. prvo pregledaj osigurace to ti je najbolje. imas ih kad dignes haubu pa desno plasticni poklopac crni i ispod volana sa leve strane imas malu ladicu nju otvoris pa jedan kao sraf okrenes za sto osamdeset stepeni i zaboravio sam dalje tu je uglavnom druga grupa osigiraca snadji se pregledaj to prvo

Comment

Working...
        X