prekidaci pored radi-a u C3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • maric82
    CBC Član
    • 12.01.2007
    • 28
    • krusevac

prekidaci pored radi-a u C3

Nadam se sam na pravm mestu postavio pitanje ;(

Imam c3 i pored radi-a sa desne strane imam dva prekidaca na jednom je nacrtano dete i kljuc a na drugom prekidacu kao neki sat ili sta vec.

Da li moze neko da mi pomogne da mim nakze cemu skuze ova dva tastera ja pukusao da ih ukljucim i sl ali ne reaguju nista.

hvala
  • npero
    CBC Član
    • 17.02.2008
    • 50
    • SU

Re: prekidaci pored radi-a u C3

Moze .

Onaj sa nacrtanim detetom bi trebalo kad ga stisnes da se zadnja vrata ne mogu otvoriti iznutra.

Onaj sa nacrtanim satom kada se ukljuci svetli dioda na njemu i kad se predje definisana brzina pisti da upozori. Brzina se definise tako sto kad vozis i hoces da ti je ta brzina limit stisnes dugme i brzis ga par sekundi kod necujes zvuk posle toga ti je ta brzina memorisana i kad je predjes a ovo ti je ukljuceno ce da pisti i upozori te.

Probaj da ukljucis napred brisace i ubaci u rikverc i gledaj na zadnje staklo .

Comment

• maric82
      CBC Član
      • 12.01.2007
      • 28
      • krusevac

Originally posted by npero

Probaj da ukljucis napred brisace i ubaci u rikverc i gledaj na zadnje staklo .
      ovo mi niej jasno ...

a za ovo prvo puno ti hvala nisam znao o cemu se radi i bas sam ti zahvalan.

Zbunilo me je ovo sa satom pomislio sam da nije mozda tempomat ma da koli znam nema tempomat moj auto .

jos jednom puno ti hvala na pomoci

Comment

• npero
        CBC Član
        • 17.02.2008
        • 50
        • SU

Probaj tako sto sam napisao da vidis sta ce se desiti.

Tempomat ako je do polovine 2005 su dugmici na volanu ako je kasnije onda ima jos jednu rucku ispod rucice zmigavaca i taj model pored tempomata moze da ima i limiter brzine.
        Ukoliko je elektricna pedala gasa onda verovatno imas mogucnosti da se ugradi tempomat kazem verovatno ja bas trenutno prikupljam delove za tempomat i kad sredim odvescu na dijagnostiku da vidim dali mogu da mi ga aktiviraju.

Comment

• maric82
          CBC Član
          • 12.01.2007
          • 28
          • krusevac

nije moj je 2003 tako da verovatno nema tempomat.

Naravno tebi jos jednom puno hvala na pomoci, probac ovo sutra kada krenem na posao )

Jos nesto ako znas mozda na levoj rucici ( gde su zmigavci) imam isto jedan taster kao sto je na desnoj gde kada pretisakam pokazujem mi kilometrazu koliko mogu da predjem i sl. Na levoj starni kad apritiskam nista ne reaguje da li je to samo osatvljen taster za modele koji imaju neku noviju mogucnost ili ?

pozdrav

Comment

• npero
            CBC Član
            • 17.02.2008
            • 50
            • SU

2003 treba da ima na volanu pored airbaga cetri dugmeta + brzina,- brzina, pauza i on/off, obicno je tempomat rezervisan samo za exclusive modele i takvi volani su kozni i na nekima je gornja trecina u drugoj boji ali ne mora biti ima i skroz crn.

Taj taster sa leve strane bi trebalo kako upustvo kaze doduse na ruskom upustvo da aktivira funkciju dnevnog svetla koliko ja razumem ruski jedva nesto izgleda treba da se da kontakt pa skine kontakt i onda to dugme drzi par seknudi dok se cuje zvuk i trebalo bi da kad palis auto da se pale i svetla. Ovo samo probao pre samo nesto nije bas htelo da radi kod mene probacu mozda i veceras pa da vidim hoce li hteti predpostavljam da nece posto u upustvu stoji da ima strelica nacrtana a kod mene na ablenderu nema verovatno moze da se opcija aktivira na dijagnostici.

Inace modeli sa radijom cesto imaju na desnoj strani pored board racunara i dugmad za pojacavanje smanjivanje, mute i trazenje stanica a verzija bez board racunara koristi to dugme za promenu cd/radijo.

Inace ima jos nekih fazona sa brisacima na primer ima nacin na koji se postavljau u polozaj za zamenu metlica da bi se lakse prislo .

Comment

• maric82
              CBC Član
              • 12.01.2007
              • 28
              • krusevac

Opet puno hvala na ovim detaljima ja nikako da nadjem neko upustvo na egleskom ...

Definitivno moj nema tempomat posto nema nista od ovoga sto si naveo, o ovo za ovaj taster na levoj rucici bas cu sutar da po pokusam da vidim da li radi ma da ni kod mene nema strelice ali pokusacu i to .

Zaista neznam kako da se oduzim

Comment

• maric82
                CBC Član
                • 12.01.2007
                • 28
                • krusevac

Kod mene ovo ne funkcionise mislim na levi blender tj taster na njemu za dnevno svetlo.

Ako mozes da pogledas u tom upustvo sto imas, imam problem sa bravicom na gepeku ne hvata lepo tj verovatno posto mi se cuje dok vozim kao da vibrira i to bas je dosadno. Interesujeme da li ima ta brava da moze da se steluje da se kad uhvati da ne mrda i sl

hvala

Comment

• npero
                  CBC Član
                  • 17.02.2008
                  • 50
                  • SU

Na vecini auta su slicovane rupe i moze da se steluje konekretno na C3 nisam probao probaj otpusti sarafe i pomeri malo prema dole pa vidi jel bolje hvata ako moze da se pomera 99% da moze ko na vecini auta.

Comment

• maric82
                    CBC Član
                    • 12.01.2007
                    • 28
                    • krusevac

Ok hvala ja sam nasao nesto privremeno stavio parce gume na onim gumenim drzacima koji drze vrata da ne vibriraju tako da ga sada malo bolje utegne ;(

za sada je super tj nema vise neprijatnog lupkanja

puno ti hvala na pomoci

Comment

Working...
                    X