Bilo da je u pitanju video nadzor, alarmni sistemi, kontrola pristupa ili neka od naših ostalih usluga, PROCAR SECURITY će vam predložiti najbolje i najoptimalnije rešenje za vaš poslovni ili stambeni objekat.
32 godine sa vama
SPECTRA
Spectra d.o.o. Novi Sad osnovana je 1993. godine u Novom Sadu. Osnovna delatnost kompanije je prodaja, instalacija, održavanje i projektovanje sistema tehničke zaštite vozila i objekata, kao i projektovanje i ugradnja svih vrsta elektroinstalacija. Posedujemo licence MUP-a za izvođenje, ispitivanje i projektovanje
Koji od ova dva proizvodjaca i zasto!? Da li svaki alarm poseduje imobilajzer ili se on ugradjuje posebno kao dodatna oprema, posto razmisljam o alarmu+imobilajzer!?
Posto imas reno, verovatno ce te zanimati ovo, kao i druge vlasnike renao, procitajte obavezno. http://www.politika.rs/rubrike/Hronika/ ... va.lt.html
Sto se tice Gileta, ali mislimo na onog sto stavlja nalepnicu sa slikom menjaca, on ugradjuje 4 vrste alarma, pa lopov ne zna za koji da se pripremi.
U medjuvremenu sam malo istrazivao, ispade kobra bolja, ima jedan servis u Maksima Gorkog, 200 i 235 EUR, niko nece puno da prica telefonom, nego da im odvezes kola.
Sad se dvoumim, da li tu da stavim cobru ili kod Gileta (180 EUR) ili Gileta Excalibur 120 EUR, lopov i tako ne zna sta je u koima.
Odlucio sam se za iglu kao mehanicku zastitu ( Vozdovac), ne znam da li se ovde pisalo o njoj ?
Sad sam u frci, pa cu pretraziti forum malo kasnije.
Mali dodatak : imate 2 Gileta, jedan ima nalepnicu na kojoj bas pise Excalibur i njegov telefon i ovaj drugi na cijoj je nalepnici menjac.
Prvi daje 5 god garancije i podrsku mobilnim, a ovaj u M. Gorkog valjda godinu dana na coburu i navodno je ovlasten.
Ja sam se odlucio za firmu ProCar. Imaju takodje vise alarma koje naravno u dogovoru sa kupcima mogu da nadograde pa da bude pravi lavirint za potencijalnog lopova.
Procitao sam pricu za Renoe. Sve marke se kradu samo neke manje, a neke vise. Ili kada se uzme broj ukradenih vozila iz VW grupacije onda se u poredjenju sa nekim drugim kaze da se 'ne kradu' jer je razlika ukradenih drasticno veca na stetu VW-a. A Reno se krade jer je na ulicama sve vise Clia, megane-a, pa cak i Laguna pa je shodno tome i potraznja za delovima veca. Ta vozila retko kad budu ukredena da bi se preprodala na tamo nekom dalekom trzistu jer toga nisu vredna osim u slucaju kada se radi o novom vozilu, dok ovo sto mi vecinom vozimo, a to su auti stari 6-7 pa i vise god. vredi samo za delove.
Ja sam pre pet godina ugradio Excalibur kod ovog lika na Zrenjaninskom putu i nisam imao nikakvih problema sa alarmom. Sve je radilo korektno. Mislim, i dan danas radi.
Comment