Pezo 307 - svetlo u kabini

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nixo
    CBC Početnik
    • 08.07.2009
    • 6
    • beograd

Pezo 307 - svetlo u kabini

Imam jedan problem sto se tice paljenja sijalica u kabini vozila. Do skora mi se normalno upale sijalice u kabini kada otljucam auto (bilo na dugme ili kljucem u bravi) i kada startujem motor tj. dam kontakt, sijalice se automatski iskljucuju. A sada kada otkljucam auto sijalice u kabini nece da se upale. Mogu ja da ih ukljucim na dugme kada udjem u auto i onda se one normalno automatski ugase kada startujem motor. Znaci problem je u tome da sijalice u kabini nece da se ukljuce kada otkljucam auto. Ima li neko ideju sta bi to moglo biti?
  • rafiki
    CBC Početnik
    • 09.04.2009
    • 9
    • Beograd

Re: Pezo 307 - svetlo u kabini

U kom polozaju stoji prekidac za svetlo u kabini? On ima tri polozaja:
    1. Uvek ukljuceno
    2. Pali se na otvaranje vrata i sam se gasi posle nekog vremena
    3. Uvek iskljuceno

Mozda ti prekidac stoji u polozaju za "Uvek iskljuceno"?

P.S. Nisam siguran koji je stvaran redosled ovih polozaja...

Pozdrav

Comment

• nixo
      CBC Početnik
      • 08.07.2009
      • 6
      • beograd

Ma stoji da treba da se pali na otvaranje vrata i sam se gasi, to sam prvo proverio...do neceg drugog je...ne znam da li postoji neki osigurac, senzor ili sta vec sto to regulise...

Comment

• dmostarac
        CBC Član
        • 18.09.2008
        • 31
        • Beograd

Probaj da okrenes kljuc u bravi (volanu) na kontakt i onda ugasi prekidacic u krovu za svetlo i vrati ga na mod da se pale i gase svetla automatski kad otvoris vrata.Ugasi kontakt izvadi kljuc i probaj onda sta ce se desiti, odnosno da li ce ti raditi normalno.Mislim da sam tako ja resavao kod mene samo sam zaboravio, znam da je bila neka caka.
        Javi sta si uradio
        Ili jesi ili nisi.........LAV

Comment

• Alexandro
          CBC Član
          • 11.09.2009
          • 31
          • Beograd

Pezo 307sw - svetlo u kabini

Imam slican problem ne pali mi se svetlo u kabini kada otvorim vrata, doduse u pitanju je model 307sw(karavan). Imam gore iznad retrovizora centalnog tri sijalice za levo, desno i centralnu ... ali nema prekidaca za odabir rada svetala kabine mogu samo da ih upalim ili ugasim i to je to ... recimo kada upalim centralno svetlo i otvorim pa zatvorim vrata ugasi se svetlo ... pri sledecem otvaranju vrata nista nema svetla ... ako moze neki savet, unapred zahvalan .
          Ne postoji izgubljeno vreme, postoje samo izgubljeni zivoti

Comment

• nixo
            CBC Početnik
            • 08.07.2009
            • 6
            • beograd

I meni i dalje ne radi...pokasao sam ove savete ali nista...da li ima neki osigurac mozda ili senzor za to svetlo?

Comment

• komshija
              CBC Član
              • 21.12.2005
              • 26

Pozdrav forumasi,

pokrecem temu iz mrtvih. Imao sam isti problem sa svetlima unutrasnjeg prostora. Resenje je jako prosto. Kada udjete u auto pritisnite srednje dugme, koje inace pali svetlo, i drzite ga pritisnuto izmedju 5 i 10 sekundi, pustite dugme i to je to. Meni je to resilo problem, tj tako se valjda programira rad unutrasnjeg osvetljenja.

Nadam se da ce ovo biti od pomoci.

Pozdrav,
              Vojo
              "The quality will still be appreciated long after the price had been forgotten" - Henry Royce

Comment

Working...
              X