Laguna II - nema kontakt, odbija karticu a nije do kartice

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zuksi
    CBC Član
    • 20.12.2006
    • 22
    • Beograd

Re: Laguna II - nema kontakt, odbija karticu a nije do kartice

osiguraci su ti na bocnoj strani table sa vozaceve strane , kada otvoris poklopac osiguraca, na njemu imas jasno nacrtanu semu koji je koji, tebi treba onaj sto pise alim/uhc .. tako nesto... pozzz
    ... i believe when you tell a story it can become a truth ...

Comment

• Isidor
      CBC Početnik
      • 23.11.2009
      • 4
      • Smederevo

Problem sam resio, uz obrazlozenje majstora> promenjen je citac kartica, ucitani novi kodovi, kvar 150e. To je to, probao sam sa menjanjem ispravnog ispravnim uch osiguracem i nije vredelo.

Comment

• zuksi
        CBC Član
        • 20.12.2006
        • 22
        • Beograd

pa dobro isidore sta da ti kazem.. evo moje misljenje ne mora da znaci da sam upravu ..
        ako je samo do citaca bilo imas na forumu ovde ljudi su pisali kako mozes sam da ga popravis ...dakle ne bi te kostalo nista, ne moze da bude da ti je odjednom i citac i kartica ... ako ti menja citac kartice ne mora da ti kodira karticu .. jedino ako ti nije novu karticu dao e tek onda se kodira ... cena od 150 e je koliko ja znam kod risitca da dobijes novu karticu i da ti je ukodira ...
        dobar je to auto steta sto ga jebu te sitnice, ja sam bio izgubio strpljenje sa tim karticama na kraju sam ga prodao i uzeo 407sw.. ae da i to sto su poceli bili masovno da se kradu...
        ... i believe when you tell a story it can become a truth ...

Comment

Working...
        X