servis za auto kasetofon/cd

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • pile24
    CBC Početnik
    • 08.07.2009
    • 2
    • Novi Beograd

servis za auto kasetofon/cd

U kom servisu mogu da resim problem sa cd pioneer 3300r ukljucen mi je MUTE neznam kako da iskljucim .Samo nemojte da me saljete u ATOM SERVIS voj.Stepe jer sam ga zvao doneo cd sutradan i covek mi kaze necu da ti pogledam IDEM NA GODISNJI !!!!!!!!!!!!!!!!! Eto koja je njegova poslovnost
    Unapred zahvalan
  • dandy
    CBC Senator XXL
    • 09.12.2005
    • 513
    • Bijeljina-Beograd Medakovic

Re: servis za auto kasetofon/cd

probaj da otkacis zicu cini mi se plavobijela sa konektora, posto se ona koristi za utisavanje cd-a za hands free, ili provjeri da nije ona dosla u kontakt sa masom ili necimi slicnim
    pogledaj na kucistu ima sema obicno i vidjeces zicu koja je obicno obiljezena mute

Comment

• CikaKure
      CBC Senator XXL
      • 14.08.2005
      • 668
      • Beograd

Evo, imam ja da pitam slicno pitanje, ne radi mi CD uredjaj u Toyoti (fabricka muzika, povezana sa komandama na volanu). Ima li neko predlog gde moze da se ode i da se eventualno popravi uredjaj? Jos najbolje ako se neko od forumasa bavi popravkom...
      Ako moze, ni meni nemojte da preporucujete servis Atom u Vojvode Stepe (iskustvo je malo drugacije od pomenutog, ali je negativno, u svakom slucaju).

Hvala.

Comment

• pile24
        CBC Početnik
        • 08.07.2009
        • 2
        • Novi Beograd

Probao sam sve zice posto nemam original dzek ali jos uvek nista nisam uradio tako da se vozim i dalje bez muzuke Pomagajte drugovi ako ima jos neki servis ili da neko zna to da resi .Nisam stari clan ali nadam se da ce te pomociiiiii UPOOMOCCCC

Comment

Working...
        X