Elem, juce tokom akcije ubacivanja dioda u auto.... negde se izgubi mali trouglasti lim - kontakt za podizac stakala... To je malo parcence, sa ispupcenjem, na koje naleze plasticni deo prekidaca... ma verujem da svi koji su ikada nesto cackali oko elektronike znaju o cemu pricam... Pomaze mi i instrukcija za samogradnju tako necega... sta god samo da mogu da spustim prozor kod vozaca (tj. mene
)
Za svaki slucaj evo i slika, malo mutnih doduse, posto su slikane telefonom na +38 stepeni u kolima...
Zaokruzen na slici:

Malo uvecano:

Trougao na gornjem kontaktu (zatvaranje prozora):

Malo bolji pregled ploce... ispod diode se vidi trostrani kontakt sa tackom u sredini... i tu mi fali ovaj lim:

Dimenzije... u poredjenju sa srafcigerom... sirina je gotovo identicna sa sirinom vrha drske... valjda prepoznajete kakav je srafciger....

Nestao u ovoj akciji i nije nadjen u kolima:

Za svaki slucaj evo i slika, malo mutnih doduse, posto su slikane telefonom na +38 stepeni u kolima...
Zaokruzen na slici:

Malo uvecano:

Trougao na gornjem kontaktu (zatvaranje prozora):

Malo bolji pregled ploce... ispod diode se vidi trostrani kontakt sa tackom u sredini... i tu mi fali ovaj lim:

Dimenzije... u poredjenju sa srafcigerom... sirina je gotovo identicna sa sirinom vrha drske... valjda prepoznajete kakav je srafciger....

Nestao u ovoj akciji i nije nadjen u kolima:

Comment