Auto alarm SPY LTS 018 - Indikacija otvorenih vrata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mluddn
    CBC Početnik
    • 22.08.2009
    • 1
    • Novi Sad

Auto alarm SPY LTS 018 - Indikacija otvorenih vrata

Ugradio sam auto alarm SPY LTS 018 i za sada sam zadovoljan, jedino što mi smeta je što svaki put kada otvorim vrata, pale se četiri žmigavca. Kada se vrata otvore, on "odtrepće" oko 20ak puta i stane. Ako se vrata odmah zatvore treptanje prestaje. To se dešava svaki put kada se vrata otvore.

Pretpostavljam da je ovo korisna stvar, ali bih želeo to da isključim.

Nisam uspeo naći način kako to da isključim, a da alarm funkcioniše normalno. U njemu postoje neki jumperi, ali ne znam njihovu funkciju.

Da li neko ima iskustva sa ovim? Ako neki ima isti ovakav alarm, da li se i kod njega ovo dešava, da li je to default funkcija?
  • dandy
    CBC Senator XXL
    • 09.12.2005
    • 513
    • Bijeljina-Beograd Medakovic

Re: Auto alarm SPY LTS 018 - Indikacija otvorenih vrata

nemam sad manual za spt ali mislim da je to kod njih default, to je kao iz bezbjednosnih razloga cim stanes i otvoris vrata da se pale 4 migavca, i vecna danasnjih alarma to ima kao default samo se kod nekih to moze iskljuciti preko jumpera. vidi u uputstvu mislim da ima 4 para pa vidi da li ima neki da se odnosi na migavce

Comment

• SrdjanV
      CBC Veteran
      • 28.03.2005
      • 137
      • Raska

Trebalo bi da drzis taster za tiho ukljucenje duze od 2 sekunde i tada ce se chirpom oglasiti alarm i posle toga ne bi trebalo da se pale migavci

Comment

• miskovolvo
        CBC Veteran
        • 22.02.2010
        • 171
        • Aleksinac

ali da auto bude pod kontaktom

Comment

• nina996
          CBC Senator XXL
          • 20.03.2009
          • 324
          • leskovac

Mozda ti smeta ali je vrlo korisno,razmisli ja imam isti alartm i kod mene je isto nervira me automat kako kuca ali kad dublje razmislim moze da mi spasi glavu pogotovo gde je lud saobracaj kao u Beogradu.Pozdrav
          Pirke

Comment

Working...
          X