Kada vec budes cackao proveri kako izgledaju provodnici na spoju zadnjih vrata sa skoljkom. Kod mene su se tu prekinuli jednom pa je bilo zezanje to popraviti...
Srecno
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
Da li se to samo od sebe desilo ili je neko nesto cackao ?
Izgleda kao da je izlaz prema grejacu prevezan na kontakt 87a releja pa provodi kad je iskljucen, a kad ga pobudis on se iskljuci.
pazi M...ne mora niko nista da dira, ali recimo da nagadjamo...
u kolima protice velika struja a da predpostavimo da se u Zastavi nisu potrudili da naprave dobar i kvalitetan relej...moze da se desi nekim slucajem kao meni, da relej za migavce se jednostavno istopio...(?!) i da je parce unutar releja preskakalo po rupama i da mi je zaj*bo multitimer...tako da svasta moze da se desi.
isto kao Windows... kada ne znas sta mu je uzmes ping-pong lopticu i uderis s njom u kuciste pod uglom od 33.7684° i on proradi...
edit: a kablovi? da se kolim slucajem nije neka izolacija ogulila na pa da dira masu(sasiju)? recimo na zadnjim vratima?
Pogledao popravio
Problem u releju...iz kog razloga kontra reaguje nemam pojma....rastavio sam i njega i susedni relej koji je potpuno isti, ubo i jedan radi normalno a ovaj sto ne radi radi kontra. *bem li ga ninje ni bitno...eto relej.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Sredstvo za popravku prekida grajaca zadnjeg stakla
Da li neko zna gde se moze nabaviti i koje sredstvo da popravim prekid na jednoj zici grejaca zadnjeg stakla. Ja znam da se za to moze iskoristiti tecno srebro ali ono kosta podosta a meni treba bas samo malo.
“Alfa Romeo is something special. It occupies a place apart...It is a way of life...”
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Bigi, ima tog sredstva u ulici 27. marta - a sad valjda Kraljice Marije - ispod V gimnazije, odmah pored onog salona gde je do skoro bio Reno...
Neces omasiti radnju, krcata je auto kozmetikom..
Jedino ne znam dal' je bas Loctite ali nema ni veze, radi posao...
Transaxle u krvi...
"ne mozu oni da nam oduzmu kol'ko mi moz' da namocamo..." - Pretty Diana
Evo da ne pravim novi topic, na moj seat toledo 1994 imam grijace retrovizora i zadnjeg stakla. Takodje se pali na jedno dugme (samo jedan klik pali sve grijace). Grijaci zadnjih stakala i lijevog retrovizora rade odlicno, ali desni ne. Da li imam uopste grijac na desni retrovizor, ako imam do cega moze bit problem?
Comment