Imam jedan problemchic vezan za daljinski od auto alarma, u pitanju je to shto je ona plastika na koju se nastavlja privezak pukla, tako da sada ne mogu nikako da zakachim kljuch, shto me izludjuje. Nosim posebno daljinac, a posebno kljuch i jednom cu ih tako pogubiti. Moje pitanje je da li negde (i gde) mogu da nadjem drugi daljinac (u pitanju je onaj sa dva dugmenceta) i da li je tako neshto uopshte izvodljivo? Ovaj alarm nije nishta posebno, dodushe ne znam o kojem modelu se radi - samo na pozadini daljinca pishe Viper. Na njega je spojena i centralna brava. Bilo bi najbolje reshenje da negde mogu da se kupe drugi daljinci, da ne moram da menjam komplet alarm. 
Hvala u napred! Pozdrav!
edit: Zapravo, pishe model, radi se o: Viper car alarm RPN471T, i evo kako izgleda:

Da li postoji shansa da se nadje zamena? Samo da dodam, ovaj moj je ispravan, mozhda je moguce preprogramirati neki drugi? Na poledjini pishe i "rolling codes".

Hvala u napred! Pozdrav!
edit: Zapravo, pishe model, radi se o: Viper car alarm RPN471T, i evo kako izgleda:

Da li postoji shansa da se nadje zamena? Samo da dodam, ovaj moj je ispravan, mozhda je moguce preprogramirati neki drugi? Na poledjini pishe i "rolling codes".
Comment